B365.realitatea.net informeaza: Gigi Becali vrea sa organizeze cel mai mare protest la Bucuresti: 50.000 de oameni

Gigi Becali a anuntat ca suporterii stelisti vor organiza un miting de protest impotriva Ministerului Apararii Nationale, pentru ca gruparea ros-albastra sa revina in Ghencea.
"Am vorbit cu galeria. Baietii mi-au zis ca nu au treaba cu protestul de la Universitate. Acolo e galeria de la Sud si AISS, aia sunt. Baietii mi-au spus ca vor face un miting de protest impotriva Ministerului Apararii. Vor iesi 30.000 de oameni la mitingul asta, sa vada generalul Zisu cum e cu stelistii! Nu 30.000 vin, 50.000! O sa fac reclama la toate televiziunile! Baietii din galerie vor sa vorbeasca intai cu ministrul Oprea, apoi sa faca mitingul asta. Ma ocup eu, sa vedeti cata lume o sa iasa! Daca le spun eu fanilor sa iasa pentru Steaua, nu ies?", a declarat Gigi Becali la GSP TV.
"Sefii de galerie, jandarmii, firmele de paza si bodyguarzii mei vor asigura ordinea la miting, ii stim deja pe aia care fac probleme. Nu mai merge cu gluga pe cap si cu de-astea! Ia sa vezi, daca jandarmii ii luau putin tare din prima zi pe aia de la Universitate, mai faceau prostii aseara? Nu!", a mai spus Gigi Becali.