Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (4.43 secunde)
Intalnirea noastra este una normala a unor lideri importanti care se consulta" a explicat Geoana, citat de Antena 3. Liderul PSD a precizat ca-si va face campanie in interiorul partidului pentru a-si sustine candidatura la presedintie la viitorul Congres.
Cred ca una e ca ii foloseste in campanie, treaba domniei sale ce foloseste, si alta e cand ii foloseste in institutia prezidentiala si stau si ii intreb pe cei care se ocupa de protectia presedintelui si de integritatea sistemului de securitate nationala ce cauta oameni de acest gen in proximitatea presedintelui atunci cand isi face treaba ca presedinte nu ca simplu candidat", a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana, intr-o emisiune la Antena 3.
Mihaela Geoana a declarat la Antena 3 sambata seara ca sotul sau, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2009, a fost atacat energetic foarte mult in timpul campaniei.
Cel putin cativa dintre candidati sunt tinte", a spus la Antena 3 generalul Strainu. Cartea "Vampirii energetici - Metode de autoaparare" este consacrata unui fenomen serios si deloc inofensiv pentru sanatate:
Sotia liderului PSD, Mihaela Geoana, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca sotul sau a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finala din campania prezidentiala si ca si ea a simtit aceste influente.
Nu sunt deloc convins ca domnul Basescu va duce la sfarsit acest mandat daca va continua sa se comporte din ce in ce mai departe de realitate", a sustinut, la Antena 3, presedintele liberalilor.
Asta, ca sa nu mai vorbim de solutia-minune pusa pe tapet de catre Hrebenciuc, la Antena 3, respectiv un pupat Piata Independentii care sa duca la o conducere colectiva Geoana-Diaconescu-Nastase.
Sambata seara, intr-o emisiune desfasurata la Antena 3, Nastase a afirmat ca ANI il ataca pe Geoana nu in calitatea sa de presedinte al PSD, ci in aceea de presedinte al Senatului Romaniei.
De exemplu, Festivalul Enescu sa aiba o antena la Chisinau, tot asa cum are la Cluj, la Timisoara", a explicat ambasadorul desemnat.
Asta este un argument in plus care ma determina sa regandesc prezenta mea", a explicat Iliescu, la Antena 3. "Mi se pare nociva ideea de competitii intre echipe, intre grupuri constituite care inseamna cultivarea fractionismului in partid, structurarea conducerii partidului pe grupuri contrapuse.
'In cadrul emisiunii Q&A", la Antena 3, jurnalista Floriana Jucan a declarat ca Cristian Diaconescu ar fi fost fortat sa-si retraga candidatura la sefia PSD.
Este util sa stim daca a existat o astfel de operatiune si daca ea a fost organizata legal sau ilegal", spunea Cristian Diaconescu, aseara, la Antena 2, adaugand ca pe numele lui nu exista nici un mandat de urmarire, pentru ca, daca ar fi asa, i s-ar fi comunicat.
Diaconescu a declarat, marti, la Antena 2, raspunzand unei intrebari, ca plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei in legatura cu filajul sau.
Initial, marti, Diaconescu declarase la Antena 2, raspunzand unei intrebari, ca plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei in legatura cu filajul sau.
Dezvaluirea a fost facuta, in direct la Antena 3, de catre Rozalia Dana Varga, consilier guvernamental si reprezentant al femeilor din Partida Rromilor, intr-un moment in care, in piata Victoriei, sute de tigani cereau capul ministrului de Externe, Theodor Baconschi, acuzat de declaratii rasiste.
Era o premisa aproape sigura pentru o victorie", a spus Ion Iliescu, la Antena 3. Fostul presedinte a sustinut ca, in ultimele doua saptamani de campanie electorala, candidatul PSD, Mircea Geoana, a facut "gafe impardonabile" care au contribuit la pierderea alegerilor.
Vadeste direct tocmai aceasta tentatie de a elimina opozitia din toate", a sustinut fostul presedinte, la Antena 3.
De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV sau Romantica. Alegerile parriale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 vor avea loc in 25 aprilie.
Presedintele Traian Basescu a fost implicat intr-un scandal cu o jurnalista de la Antena 3, Andreea Pana, in urma cu trei ani, cand i-a confiscat acesteia pentru cateva ore telefonul.
Declaratia lui Ponta a avut loc in contextul unei discutii, la Antena 2, despre rolul in partid al lui Adrian Nastase, de care presedintele PSD a sustinut ca nu are de ce sa se dezica.
google-analytics.com