Cautare

449 de rezultate pentru "urban" (2.93 secunde)
American visitors to Romania may encounter large street demonstrations in urban areas which could involve significant unrest. They should avoid areas where such demonstrations are in progress and, in particular, refrain from attempts to photograph the demonstrations".
Electoratul PNL-ului este mai tanar, mai scolarizat, mai urban. Asta este singura diferenta in spatiul politic. Altfel, electoratul niciunuia dintre partide nu se diferentiaza ideologic, pe teme mari ideologice.
In opinia sa, “muzica populara este inlocuita de ritmurile straine, vulgare“, care nu tin de identitatea romaneasca. Folclorul este motiv de mandrie nationala si este evitat in mediul urban, care este aproape izolat de manifestarile folcloristice.
Interviurile au fost realizate in 102 localitati (50 din mediul urban si 52 din cel rural) si in cele sase sectoare ale Municipiului Bucuresti.
Pana acum, cota era de 0,2% pentru cladirile din mediul urban si 0,1% in cazul celor din mediul rural.
In anul 2007 au fost finalizate in Romania aproape 46.000 de locuinte, cu 7.689 mai multe fata de anul 2006, din care 22.806 in mediul urban si 23.061 in mediul rural, arata datele Institutului National de Statistica(INS).Potrivit INS, in 2007 au fost finalizate 42.314 locuinte din fonduri private si doar 3.553 din fonduri publice.
Astfel, noul impozit ar putea fi introdus la hoteluri, pensiuni turistice, restaurante, baruri (acestea fiind domenii cu grad ridicat al evaziunii fiscale si greu de controlat de catre stat), firme de catering, coafura si alte activitati de infrumusetare, repararea incaltamintei, a mobilei, a bijuteriilor, vulcanizari, transport urban, spectacole artistice etc.
Acesta a aratat ca, in momentul de fata, 2% din tinerii din mediul rural reusesc sa intre la facultate, una din obligatiile fundamentale ale guvernantilor fiind in acest sens recuperarea diferentei intre sansele tinerilor din mediul rural in raport cu cei din mediul urban.
Sfaturi de la lideri Mircea Geoana le-a vorbit tinerilor social-democrati bucuresteni despre dorinta de limitare a modalitatilor de promovare care nu au de-a face cu valoarea sau competenta, despre nevoia de mesaje noi, atragatoare pentru mediul urban, despre necesitatea de a se gasi „forta si taria“ ca PSD sa scape de „reputatia pacatoasa“ de partid al coruptilor sau despre dorinta de a deschide „larg“ portile PSD pentru cei care vor sa vina in partid.
consumatorii (cei 25% din mediul urban, cu varste cuprinse intre 14 si 64 ani din orase cu peste 50.000 locuitori conform SNA) petrec mai mult timp in fata computerului conectat la Internet decat citind presa sau ascultand la radio.
De data aceasta, sania lui Mos Craciun este un autobuz, iar peisajul este unul urban in logo-ul Google. Sursa : RTV.NET
Ei propun ca salariul minim pe economie sa fie de 4.300.000 de lei, iar sistemul de pensii, atat din mediul urban, cat si din cel rural, sa fie revizuit.
Modelul poate fi comandat online sau pe whatsapp 0722893983. Loafers galben cu negru este o alegere inspirata pentru stilul urban si tinute casual uni.
Jimmy Stanescu, artist plastic si poet calarasean indragostit de peisajul urban, a scris o poezie superba intitulata Noiembrie. Noiembrie, pictat pe mii si mii de panze isi vinde azi magia-n cartier In parc miroase a vin si frunze Amurgul licare in ceasul efemer.
Acelora care vor sa urmeze o cariera politica le transmite ca averea in politica este, in cea mai mare parte, un mit urban.
Acelora care vor sa urmeze o cariera politica le transmite ca averea in politica este, in cea mai mare parte, un mit urban.
Astazi, la orele 18.30, la magazinul de parfumuri Elysee de pe Calea Victoriei, va avea loc workshop-ul sustinut de celebra Marie le Febvre - Perfumer Creator, Perfumer Creator Expert si brand proprietar al Urban Scents.
Asemenea vis vrea sa transmita temerea unui om care traieste in mediul urban. Cu siguranta, in antichitate nimeni nu visa accidente auto.
Acestea nu sunt doar simple povesti din folclorul urban sau traditional, ci si cazuri studiate sistematic de cercetatori precum Ian P.
Cand OZN-urile au intrat in folclorul urban german (Autor: DAN D. FARCAS) Am evocat, saptamana trecuta, plecand de la un articol al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactiile la stirile despre OZN-uri si extraterestrii in Germania postbelica.
google-analytics.com