Cautare

449 de rezultate pentru "urban" (2.93 secunde)
Important este faptul ca, fata de 2006, fondul de locuinte din mediul urban a cunoscut o dinamica superioara celei din mediul rural la numarul de camere si suprafata acestora. ... Acestea sunt însa preferate în special de locuitorii din mediul urban.
In mediul urban, gestionarea deseurilor municipale este realizata in mod organizat, prin intermediul serviciilor proprii specializate ale primariilor sau al firmelor de salubritate. Acestea lucreaza pe baza de contract cu generatorii individuali, dar acest sistem nu acopera totalul generatorilor de deseuri municipale din mediul urban.
Ion Prioteasa a mai spus ieri ca, desi în prezent tarifele practicate pentru fiecare metru cub de apa sunt diferite în localitatile doljene, în viitor doljenii care locuiesc în mediul urban sau rural vor plati aceiasi bani la apa.
Ion Prioteasa a mai spus ieri ca, desi în prezent tarifele practicate pentru fiecare metru cub de apa sunt diferite în localitatile doljene, în viitor doljenii care locuiesc în mediul urban sau rural vor plati aceiasi bani la apa.
Însa, nici pentru GdS, Alpha Leasing nu a precizat de ce a marit dobânda.  "Este clar un abuz!"  Avocatul Iulian Urban este de parere ca si IFN-urile trebuie sa se supuna acelorasi reguli ca si bancile.
La nivel urban, prima parte a Concursului Cerbul de Aur din 2 septembrie a avut un rating mediu de 4,7% (536 mii telespectatori) si un share mediu de 12,2%.
Persoanele din mediul rural declara in masura mai mare ca ar dori sa achizitioneze un autoturism decat cele din mediul urban - 29,4% vs 20,1%.
Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, "Frumusete pe muchie de cutit" a inregistrat o audienta medie de 6,8 puncte de rating si 19,3 % cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea 4,4 puncte de rating si 12,4 procente din cota de piata.
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
Lungimea retelei de canalizare s-a extins cu 588,9 km, respectiv cu 201,2 km in mediul urban si cu 387,7 km in mediul rural in 2009 comparativ cu anul precedent, 9.251.827 de locuitori avand locuintele conectate la sistemele de canalizare.
Unul dintre initiatori, Iulian Urban, a argumentat ca diminuarea la 10% a cotei unice de impozitare va duce la majorarea incasarilor la bugetul de stat, dar va genera si crestere economica, prin relaxarea fiscala.
Proiectul a fost sustinut in plen de senatorul PDL Iulian Urban, care a aratat ca aceasta masura este menita sa duca la o relaxare fiscala, in lipsa careia lucrurile din punct de vedere al economiei ar putea lua o turnura descendenta.
Pe target urban, rating-ul mediu a fost de 6% si cota medie de piata de 22%, in timp ce pentru targetul comercial valorile medii au fost de 5% pentru rating si 23,7% pentru cota de piaa.
Si telespectatorii din urban au preferat programele difuzate de Realitatea TV in intervalul orar 10 :00-14 :00, inregistrandu-se, de asemenea, o medie de 3 puncte de rating si 16.1 % cota de piata.
Urmeaza apoi instalarea mobilierului urban: ... Dumitru si Piateta Lipscani din centrul vechi vor fi amenajate si dotate cu mobilier urban, iar gardul bisericii Sf.
Trei facturi intr-un plic, de la CEZ Pana se vor stabiliza prețurile pe piața energiei, furnizorul de electricitate din zona de sud a țarii, CEZ, aduce noutați pentru toți consumatorii din mediul urban.
Parcare subterana Ansamblu Urban Domnita Balasa 4. ... Parcari Ansamblu Urban Complex Pod Izvor 6. Parcaj subteran Gradina Icoanei 7. Parcaj subteran Uranus - Piata Rahovei.
La nivel urban, pe acelasi interval orar, TVR 1 a inregistrat un rating mediu de 5,7% si un share mediu de 10,7%, emisiunea fiind urmarita de aproape 600.000 de telespectatori, in medie.
Circulatia, parcarile, transportul urban si spatiul public devin prioritatile zero ale primarului general, iar asta se vede pe strada. ... Lor li se adauga extinderea transportului public, amenajarea spatiului urban si megastructurile culturale si sportive care trebuie sa fie gata pana in 2016.
Proiectul urmareste pastrarea imaginii de spatiu urban inverzit, in acest sens urmand a se lua masuri de transplantare precum si de plantare in compensatie. ... Proiectul prevede si refacerea spatiilor verzi si a mobilierului urban, prin montarea de banci pentru odihna si de jardinere cu flori pentru decorarea zonei.
google-analytics.com