Cautare

1166 de rezultate pentru "rica raducanu ceasornicar catalin vardianu" (3.37 secunde)
In mare verva, Damian comunica cu publicul, canta Ciocarlia la nai, si-o invita in scena pe Maria Raducanu, care incepe cu Un tigan avea o casa.
Maria Raducanu (voce), Pedro Negrescu (contrabass) si Sorin Terinte (pian). Invitatul special al Maratonului este poetul spaniol Luis García Montero care va fi prezentat de poetul si traducatorul Dinu Flamand.
Cartea cuprinde texte cu Aura Urziceanu, Anca Parghel, Teodora Enache, Mara Raducanu, Marta Hristea, Elena Mindru, Manuela Cara, Nadia Trohin, Ana-Cristina Leonte, Irina Sarbu si Catalina Beta.
Printre invitatii editiei de luni care vor vorbi despre semnificatia iei se numara si cantareata Maria Raducanu, care va interpreta cateva din melodiile care au consacrat-o pe Maria Tanase, precum si Iulia Gorneanu, project manager-ul galeriei Galateca, unul dintre organizatorii expozitiei "Maiastra - povestea nespusa a iei".
Carmen Voinea Raducanu a postat un text emotionant pe pagina sa de Facebook despre pilotul ADRIAN IOVAN, care a murit in tragicul accident aviatic.
Barbu Lautaru, Grigoras Dinicu, Johnny Raducanu, Ion Voicu si Madalin Voicu. Stimati colegi, va invit sa participati la actiunile social-culturale dedicate Zilei dezrobirii romilor, organizate de Centrul National de Cultura a Romilor - ROMANO KHER (CNCR-RK), institutie publica din subordinea Agentiei Nationale pentru Romi.
Raducanu, conform ordinului, a spus ca a armat tunurile si se apropie de obiect, pregatindu-se sa traga o salva de avertisment, pentru ca acesta sa-l urmeze.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
a fost maestrul Johnny Raducanu. In ce sens v-a ajutat acest om? - Johnny a fost una din intalnirile mele fericite in viata.
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta.
La intalnirea cu Theodor Stolojan, din partea Filialei Judetene Salaj a PNL, a participat deputatul Catalin Micula, care ne-a declarat ca, desi a aflat de la colegii sai ca ar fi contraindicat sa ia parte la sedinta, totusi s-a dus fara nici o problema.
Deputatul PNL Catalin Micula (foto) a salutat ieri initiativa ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, de a regandi politica de protectie sociala a mamei si a copilului.
Din fericire sau, de ce nu, din pacate pentru cei prezenti la eveniment, "ecuatia" avea deja cel putin o cunoscuta, astfel ca singurul candidat la presedintia PNL Salaj, in speta deputatul Catalin Micula, nu a intampinat nici un obstacol pentru a prelua conducerea organizatiei. ... presedinte - Catalin Micula;
E Catalin Tirlea, consilier la Oficiul pentru Romanii din Strainatate, scriitor si, in cazul de fata, cel mai bun prieten al lui Cristian Popescu.
Cat despre cel pe care colegii sai din Partidul National Liberal il promoveaza pentru acest post, se pare ca este vorba despre Catalin Gheorghe. ... Cu toate acestea, s-a auzit deja prin institutie despre existenta unui candidat, sustinut de PNL, in persoana lui Catalin Gheorghe.
Consilierul judetean PNL Catalin Paraschiv a anuntat ca judetul nostru a incheiat un parteneriat cu o provincie spaniola. ... Catalin Paraschiv a precizat ca din punctul sau de vedere Galatiul si provincia spaniola au foarte multe puncte in comun.
Catalin Deaconescu, inlocuit miercuri din functia de prefect al Capitalei, a declarat ca se gandeste serios sa dea in judecata Guvernul Tariceanu si sa ceara daune morale de un leu dupa ce va citi motivarea hotararii de demitere a sa.
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Actorul Ion Dichiseanu si luptatorul Catalin Zmarandescu vor candida in Capitala din partea PNG-CD, alaturi de liderul partidului, George Becali, in timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida in judetul Arad.
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
google-analytics.com