Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (3.28 secunde)
O petrecere a încheiat festivitatile lansarii, iar surpriza serii a fost trupa Voltaj, al carei concert a electrizat asistenta si a cutremurat peretii salii restaurantului Rex.
Intentiile conducerii Combinatului de a organiza o serie de actiuni prin care sa imbunatateasca imaginea companiei sau sa-i recompenseze pe angajati sunt laudabile, acestea insa nu rezolva principalele nemultumiri ale salariatilor, privind salariile, conditiile de munca sau de petrecere a timpului liber.
Pentru ceva bani în plus, la petrecere îsi fac aparitia si un clovn, o zâna (actori profesionisti de la Teatrul de Papusi) care se ocupa de atmosfera si de face-painting.
Daca retailerii au inceput ofensiva promotiilor de putin timp, agentiile de turism nu au stat degeaba. Nu numai vacantele in tara au cautare, ci si ofertele de petrecere a sarbatorilor peste hotare.
strangere de donatii, invitarea unui grup de copii la spectacolul "Harap-Alb" de la Teatrul Ion Creanga si "O petrecere pentru toti copii" care va avea loc la Bucuresti Mall odata cu lansarea unui CD cu povesti de Craciun.
Am fost la o astfel de petrecere în liceu si era distractiv si destul de sigur“, a explicat Melania P., de 25 de ani, din Craiova.
O componenta similara a programului va fi derulata si la toamna, intre 1 septembrie - 15 octombrie, cand initiatorii vor incerca sa combine proiectul cu evenimente deosebite care sa compenseze eventuala vreme nefavorabila si sa ofere alternative de petrecere a timpului liber.
Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 40 de milioane de euro. „Slatina este capitala de judet si un oras puternic industrializat, care necesita si locuri de petrecere a timpului liber.
Plajele insorite din Turcia, Grecia sau Tunisia ofera conditii la fel de placute de petrecere a timpului liber ca in plina vara.
Spalatoria va deservi 300-400 de masini pe zi", a declarat Marius Firan, proprietarul firmei, care a facut, pentru invitati, o demonstratie de spalare si polisare auto.Inaugurarea oficiala a spalatoriei a fost urmata de o petrecere la care invitati de onoare au fost Marcel Pavel, Lavinia (si trupa sa) si Paul Negoita Band.
Valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ 40 de milioane de euro. "Slatina este capitala de judet si un oras puternic industrializat, care necesita si locuri de petrecere a timpului liber.
"Prin modernizarea celor doua hoteluri si reclasificarea la 4* am urmarit sa oferim un confort sporit turistilor si sa diversificam optiunile de agrement pentru cei care aleg statiunile Saturn si Eforie Nord ca loc de petrecere a vacantei de vara.
Noutatea adusa de catre Smart Market Advertise este ca, spre deosebire de targurile si expozitiile cu un concept similar, care sunt localizate de regula in zone cu specific expozitional, acesta este situat intr-un mall, un spatiu cu specific comercial, dar si de relaxare si distractie, publicul avand astfel mai multe variante de cumparaturi si petrecere a timpului liber.
Cu toate acestea, autoritatile emiratului au organizat o extravaganta petrecere de inaugurare. Potrivit diferitelor surse, Burj Dubai masoara 818 metri inaltime, dar cifra reala va fi cunoscuta abia luni.
Timişoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:
Timişoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator:
Timisoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:
Timisoara, Mega Fun ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator:
Evenimentul a fost marcat de o petrecere la care au cantat formatia Taraf si doua soliste, dupa care ziaristii s-au putut plimba cu o trasura trasa de cai.
Televiziunea reprezinta pentru majoritatea dintre noi un mod placut de relaxare, de petrecere a timpului liber. Televizorul este privit si ascultat in orice imprejurare, fiind o buna sursa de informatii.
google-analytics.com