Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (6.16 secunde)
LILIANA de 32 de ani si S. ... LILIANA si S. ELENA in stare de retinere si sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie cu cele doua tinere in stare de libertate.
Politistii bulgari au retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati pentru distribuirea ilegala de filme si muzica, acestia facand parte din una dintre cele mai mari retele de piraterie pe internet din Europa.
ASR Printul Paul al Romaniei si ASR Printesa Lia a Romaniei, Stela Popescu, Irina Radu, Liliana Sandulescu, Marina Almasan, Petru Luhan, Florin Alexa, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Mirabela Dauer, Raul, Silvia Dumitrescu, Elvira Deatcu, Florentina Opris, Sorin Marcus, Diana Matei, Dinu si Deea Maxer, Mircea N.
Ne adunam cu 15-30 de minute in Cetate la focurile de artificii care sunt speciale, pe muzica, sunt interesante. ... Edilul din sectorul 5 a anuntat ca lista artistilor care vor face noaptea mai frumoasa invitatilor este completata de nume grele din muzica romaneasca:
Orange si Universal Music lanseaza in colaborare PrePay Music, o oferta unica pe piata si conceputa special pentru tineri, care imbina comunicarea mobila cu muzica si continutul multimedia de cea mai inalta calitate.
Nascuta in 1966 in Forbach - un oras din nord-estul Frantei, intr-o familie simpla, Patricia Kaas a crescut ascultand muzica inegalabilei Edith Piaf, muzica ce mai tarziu a determinat-o sa isi construiasca propria cariera muzicala.
In anul in care sarbatoresc 20 de ani de muzica, dupa opt albume, sute de concerte in tara dar si in strainatate, Sarmalele Reci pornesc in turneu national. ... Vineri seara, la Suceava, gazda primitoare va fi clubul La Fierarie, un loc deja consacrat pentru ca promoveaza muzica live.
"Sunt Stefan Stan si te provoc sa te lasi purtat de muzica mea si de puterea cu care aceasta iti va incatusa sufletul! ... Ma gasisem pe mine in muzica. Eu eram muzica. ... Ador muzica!
Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru productii cinematografice reputate, printre care se numara si capodopera lui Ettore Scola, Balul.
O adevarata invingatoare a prejudecatilor rasiale, ea isi da masterul in muzica la Conservatorul din Timisoara si doctoratul in muzica de teatru la Institutul de Teatru Tg.
Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; ... Sunt invitati romanticii, ironicii, petrecaretii, indragostitii, suferinzii din dragoste, pentru ca muzica e buna in orice situatie, iar Dan Teodorescu si colegii sai au solutii pentru toata lumea:
Ce se intampla atunci cand talentul intalneste muzica? ... Una dintre cele mai celebre legende a fost povestita prin muzica, dans, precizie, lumini si efecte pirotehnice. ... Acelasi Lord Of The Dance s-a luptat cu acelasi Don Dorcha, pe alta muzica insa;
Dupa o auditie ce a avut loc la Atena, i-a fost oferita o bursa integrala la colegiul de muzica Berklee din Boston.
Muzica clasica poate fi pe gustul tuturor, atunci cand este oferita cu bucurie in spatii conventionale sau neconventionale, este concluzia pe care o putem desprinde aproape de finalul celei de-a cincea editii a Turneului Pianul Calator.
Clubul din Gabroveni a promovat pentru prima oara in Bucuresti muzica si concertele necomerciale si a devenit loc de intalnire pentru toti cei care nu se regaseau in comercial si care cautau sa experimenteze altceva.
EUROPAfest - Caffe Festival inlocuieste rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca pentru a apropia publicul de muzica buna si a largi sfera consumatorilor de jazz si blues.
David Lapadat, artist muzician, poet, compozitor si solist al trupei DAVID's PACK, s-a nascut pe 20 august 1994 si este student in ultimul an al al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie jazz-pop si Masterand in cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Istoria si Practica Relatiilor Internationale.
David Lapadat, artist muzician, poet, compozitor si solist al trupei DAVID's PACK, s-a nascut pe 20 august 1994 si este student in ultimul an al al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie jazz-pop si Masterand in cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Istoria si Practica Relatiilor Internationale.
Si tot pasiunea si dragostea pentru muzica il va urca pe scena, pe 22 Iunie, la Bucuresti, intr-un duet al inimilor, un duet pe una dintre piesele lui Elvis Presley. ... muzica sau dans, instrumente sau voce. ... pentru public, pentru muzica, pentru frumos.
Death metal-ul lor este supranumit northern hyperblast” legat strans de blast beat-urile trupei care au fuzionat cu muzica. S-au format in 1991 si inca de la inceput si-au lasat amprenta in muzica inernationala ca una dintre cele mai rapide si haotice trupe de metal.
google-analytics.com