Cautare

1687 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (3.94 secunde)
Autoritatile de la Berlin s-au gandit sa introduca, de la 1 ianuarie 2005, o taxa pentru toate autocamioanele care tranziteaza Germania. Si asta, dupa ce austriecii au introdus si ei o taxa de drum de la 1 ianuarie 2004.
Al doilea mare producator mondial de telefoane mobile, Nokia, a anuntat vanzari de 9.8 miliarde de euro in semestrul doi al anului, in crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut.
Incepind din aceasta luna Romtelecom a redus numarul tipurilor de abonamente de la sapte la patru. Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
Vodafone Romania ieftineste de maine tarifele pentru apelurile in strainatate. Totodata, compania a anuntat ca de la 1 octombrie va transforma tarifele din dolari in euro. Rata de conversie la schimbarea valorii abonamentelor si tarifelor Vodafone este de 0,73421 euro pentru 1 dolar.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) va schimba, din aceasta vara, modelele actuale de roviniete. Contractul pentru cele circa 10 milioane de roviniete matca-cupon va depasi patru milioane de euro. Modelul actual de rovinieta-ecuson costa aproximativ 11 eurocenti.
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
Costa doar 50 de eurocenti ca avionul prabusit sa fie localizat instantaneu Atunci cand deschidem telefonul mobil, in roaming, primim un SMS care ne anunta ca numarul de urgenta european este 112. Masura de informare, obligatorie pentru toti operatorii europeni, a fost initiata de un europarlamentar roman.
Revenim cu noi informatii despre proiectul pilot care va functiona in judetul Constanta, incepand cu luna august, cand toate structurile apartinand Ministerului de Interne se vor reuni sub o comanda unica.
Denominarea implica eliminarea a patru zerouri din actualele valori, urmind ca actuala bancnota de 10.000 de lei sa devina un "leu greu ".
Craiovenii care au riscat si s-au împrumutat în euro si dolari au numai de câstigat. Cuantificat, câstigul este si de 17% din rata si rezulta din diferenta de curs si nu numai.Euro si dolarul si-au mentinut, în ultima perioada, o tendinta de scadere fata de leu.
Craiovenii care au riscat si s-au împrumutat în euro si dolari au numai de câstigat. Cuantificat, câstigul este si de 17% din rata si rezulta din diferenta de curs si nu numai.Euro si dolarul si-au mentinut, în ultima perioada, o tendinta de scadere fata de leu.
Pentru a veni în întâmpinarea clientilor care au contractat credite în alta moneda decât cea de salariu si sunt afectati de cursul de schimb, bancile convertesc împrumuturile dintr-o moneda în alta.În ultimele doua zile, cotatiile valutare au scos la iveala o usoara apreciere a leului comparativ cu moneda europeana (de la 3,7694 lei/euro înregistrata vineri la 3,7690 lei/euro luni, respectiv 3,7420 lei/euro, marti).
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Intarirea francului elvetian a pus cu spatele la zid debitorii care s-au imprumutat in aceasta moneda. Incercarile repetate de franare a aprecierii accelerate a francului au pus si Banca Elvetiei intr-o pozitie delicata, tradusa prin pierderi de 36 de miliarde de dolari.
In conditiile in care salariul minim pe economie este de aproximativ 100 de euro, investirea unei sume de bani cat de mici implica, de cele mai mult ori, accesarea unui credit. In ce moneda sa economisim si sa ne imprumutam dupa aderare ne spun specialistii din domeniul financiar-bancar.
Clientii, micii comercianti si bancile comerciale se plang ca pe piata exista o cantitate insuficienta de moneda de valori mici. BNR sustine ca va mai dura pana cand toti banii noi de metal vor ajunge in posesia populatiei.
Leul romanesc a implinit ieri 140 de ani de cand a fost declarat moneda nationala, odata cu votarea primei legi monetare. La aniversarea de ieri, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca leul "greu" si-a indeplinit cu succes rolul de stabilizator de preturi, ca un "Rocky al Finantelor".
Specialistii BNR anticipeaza ca moneda europeana se va stabiliza în jurul cotatiilor actuale, inflatia va scadea la vara, creditele de consum se limiteaza, perioada aceasta fiind propice depunerii economiilor în banci.Cei care au credite în euro sunt cu ochii pe cotatia monedei europene în apropierea datei de plata a ratelor.
John Lipsky, directorul adjunct al Fondului Monetar International (FMI) a declarat ca drepturile speciale de tragere (DST) ale Fondului Monetar International (FMI) ar putea deveni, pe termen lung, moneda globala pentru rezervele valutare.
Se ieftinesc carburantii, de la 1 ianuarie 2017 De la 1 ianuarie 2017, supraacciza de 7 eurocenti pe litrul de carburant va fi eliminata. De asemenea, TVA-ul general platit de romani va fi redus pana la 19%.
google-analytics.com