Cautare

61359 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (6.29 secunde)
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Titlul de Capitala Europeana a Culturii este unul conferit de Parlamentul European unui oras sau mai multora pentru un an, fiind de fapt parte a unui program amplu la nivel european care se desfasoara din 1985.
Ii mai despartea doar o zi de data alegerii si din nou discutiile se prelungeau fara vreun rezultat.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Matrimoniale de nivel planetar Orasul brazilian Noiva do Cordeiro este faimos pentru faptul ca locuitorii sai sunt doar locuitoare, adica exclusiv femei. ... Acestea au declarat insa ca sunt interesate in exclusivitate de barbati neinsurati, care sunt gata sa accepte regimul de conducere matriarhal din orasul lor.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic. ... Asta pentru ca intreaga padure din zona respectiva va fi sacrificata.
Statiunea Costinesti a fost norocoasa intr-un fel, in sensul ca dupa inundatiile care au distrus plaja au fost alocate sume substantiale din care nu numai ca a fost remediata situatia si a fost "inaltat" un obelisc si mai mare ca cel vechi, dar a fost posibila si demararea proiectului port turistic.
Cea mai sangeroasa pagina a secolului XX a fost scrisa in urma cu 17 ani, in noaptea de 25/26 februarie 1992, cand trupele armate annene au patruns in orasul azer Hodjali, cu sprijinul tehnicii grele si a regimentului 366 de infanterie al fostei URSS.
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Drept pentru care vor mai primi pentru inceput vreo trei kilometri de gard si orasul nostru va fi mult mai linistit. ... Din nou e o chestie cu care ne putem obisnui zic eu.
In orasul lui Papura-Voda fiecare functionar face ce-i tuna prin cap, ia decizii care au in comun cu logica la fel de multe ca musulmanii cu filosofia tibetana si se simte ca un mic despot fericit la biroul sau cu scaun din piele.
Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat" Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
Poeti cunoscuti de azi, dar si autori aflati in curs de consacrare vor fi invitati sa vorbeasca despre orasul in care locuiesc si sa ne recomande un text propriu care vorbeste despre Bucuresti. ... orasul si poezia" este coordonat de poetul Razvan Tupa.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
De ce Romania nu are viitor / psnews / Silviu Manastire Sunt momente in care simt nevoia sa iau din biblioteca Schimbarea la fata a Romaniei - capodopera lui Cioran mereu actuala, de vreo 70 de ani - si sa o rasfoiesc.
Iarna a plecat din tara, dar au venit suvoaiele. ... Ion Iorga) Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a lansat o avertizare pentru locuitorii din 10 judete ale tarii, fata de topirea brusca a zapezilor.
Proiectul situat pe malul Dambovitei este blocat de mai multi ani, din cauza unui proces deschis de Primaria Sectorului 1.
organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. ... ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, decoratiuni, cauce si ibrice; ... cu icoane si pristolnice, bijuterii, obiecte realizate din lana si crosetate, laolalta mesteri vechi si tineri creativi.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
google-analytics.com