Cautare

2863 de rezultate pentru "zilele italiei" (4.94 secunde)
La eveniment participa o delegatie de oameni de afaceri din Italia, Mario Giufrida - consulul Italiei la Timisoara, Marco Tempestini - presedintele organizatiei patronale a oamenilor de afaceri italieni UNIPRES Romania, Cesare Cocchi - presedintele Camerei de Comert a Italiei, Andreea Micle-Ionescu - consilier in cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, reprezentanti ai autoritatilor locale si oameni de afaceri bihoreni si din judetele limitrofe.
real,- prezinta in cadrul Zilelor Italiei peste 200 de produse specifice bucatariei mediteraneene. ... Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucura de recunoasterea si sprijinul oferite de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania: o prezenta istorica ce renaste, la resedinta Ambasadorului Italiei.
Echipele de fotbal ale Germaniei si Italiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), dupa cele 90 de minute regulamentare ale meciului care a avut loc sambata seara, la Bordeaux, in sferturile de finala ale EURO 2016.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Prefectul Danut Culetu a primit vineri vizita Excelentei Sale Daniele Mancini, ambasadorul Italiei in Romania, insotit de o serie de oficialitati si reprezentanti comerciali si culturali din Italia, si de Adrian Bavaru, viceconsul al Italiei la Constanta.
Italienii vor sa faca anuntul oficial de ziua nationala a Italiei, adica maine! ... Intrebat daca Romania ar fi pregatita sa mearga la Euro 2012 in locul Italiei, Torje a raspuns cu incredere!
Atacantul de 34 de ani promite Italiei un meci foarte diferit de cel pe care trupa lui Cesare Prandelli l-a castigat la loviturile de departajare in fata Angliei (4-2), in sferturile de finala:
Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul "Made in Italy", organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.
Istoricul sarbatorii Ziua nationala a Italiei este cunoscuta sub numele de Ziua Republicii (sau Proclamarea Republicii - Proclamazione della Repubblica) si este sarbatorita pe data de 2 iunie.
Zilele urmatoare vor fi dominate de ger, chiar si temperaturile din timpul zilei urmand sa scada sub -10 grade Celsius, insa sfarsitul acestei saptamani va duce la o incalzire treptata a vremii.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Agentiile Bran si Poiana Brasov vor functiona in zilele de 26 decembrie 2010 si 2 ianuarie 2011 intre orele 10.00 si 14.00.
La randul sau, ambasadorul Italiei la Bucuresti, Daniele Mancini, a spus ca schimburile comerciale ale Italiei cu Romania sunt mai mari decat cele pe care le are Italia cu Japonia si depasesc de doua ori schimburile comerciale ale Italiei cu Libia.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Daca Mario Balotelli, care a marcat cele doua goluri ale Italiei in semifinala cu Germania (2-1), va inscrie in finala ar deveni probabil golgheterul competitiei, cu 4 reusite. ... Cesare Prandelli Parcursul Spaniei si al Italiei pana la finala Drumul Spaniei pana in finala 27 iunie, 2012:
Important centru turistic, asezat pe malurile Tibrului, a fost pe rand capitala a Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice si a Italiei moderne.
Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
Dar aceasta tinta de deficit ramane totusi mult peste cea de 0,8% acceptata de fostul guvern de la Roma pentru a stavili cresterea datoriei publice a Italiei, ajunsa la 131% din PIB.
google-analytics.com