Cautare

158 de rezultate pentru "gimrom holding" (3.30 secunde)
Unitatea a vândut fierul firmei PRIMERA HOLDING SRL, obtinând 1.500 de lei vechi pe kilogram, în loc de 3.000 de lei vechi pe kilogram, asa cum era pretul pietei.
Unitatea a vândut fierul firmei PRIMERA HOLDING SRL, obtinând 1.500 de lei vechi pe kilogram, în loc de 3.000 de lei vechi pe kilogram, asa cum era pretul pietei.
Reamintim ca AVAS a anuntat la finele lui mai ca a respins documentele de participare depuse de Vienna International Holding Bucuresti si Peeker Atomic Energy System Inc.
Astfel, potrivit proiectului de hotarare de guvern, un numar de opt companii, Petrom, Rompetrol Rafinare, Petrotel-Lukoil, Lukoil Romania, Rafo Onesti, MOL Romania, Unicom Holding si OMV Romania Mineraloel, vor constitui stocuri proprii de 40.000 de tone.
Compania Rompetrol Holding, din Elvetia, detinuta Patriciu, a vandut la 24 august companiei KazMunaiGaz o participatie de 75% din actiunile The Rompetrol Group, inregistrat in Olanda.
Statul român are ocazia de a recupera mare parte din datoriile Electroputere catre stat, cumparatorul saudit devine proprietarul unui întreg holding în domeniu, angajatii Electroputere au din nou siguranta locurilor de munca, iar Craiova devine punct de interes pe harta investitorilor straini, dupa Ford si Al-Arrab.
In continuarea clasamentului urmeaza Lafarge Romcim din Bucuresti, cu un profit brut de 331 milioane lei, Metro Cash & Carry, cu 290,6 milioane lei, Carpatcement Holding, cu 262 milioane lei, Porsche Romania, cu 261,6 milioane lei, Coca-Cola HBC Romania, cu 211,5 milioane lei, si Holcim Romania, cu 207,3 milioane lei.
Petrom, Enel, Electrica, Lukoil si chiar Energy Holding, societati care au activitati in sectorul energetic sau petrolier, au anuntat investitii in centrale electrice care sa le asigure in primul rand necesarul de energie si sa evite in felul acesta dependenta de curentul scump.
Asta daca AVAS va ajunge la un numitor comun cu ministerul Economiei privind forma de organizare.Directorul Directiei de Politica Energetica din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, Alexandru Sandulescu, a precizat ca aceasta companie ar trebui infiintata sub forma unui holding, "in care partile componente sa-si pastreze individualitatea si sa participe fiecare la piata de energie".
Hotarirea data de instanta are la baza neplata unei datorii de aproximativ 50.000 de euro catre firma care aprovizioneaza Metro cu oua, Toneli Holding SRL.
Nu demult, acesta sustinea înfiintarea unei companii energetice puternice în România, dupa modelul CEZ din Cehia, însa recent a anuntat ca mai multe firme private vor investi în construirea a doua termocentrale din Gorj. Printre numele vehiculate se afla Energy Holding si RIVIERA.
Combinatul chimic Azomures a fost privatizat in 1998, fiind controlat in prezent de Transworld Fertilizers Holding, firma inregistrata in Luxemburg, care detine 56% din actiuni.
Evolutia aurului este "strans legata de dolar probabil pentru ca se astepta mai multe scaderi ale valorii contabile a activelor unor banci europene", a declarat Charles Downsett, directorul departamentului de tranzactii cu metale pretioase al ABN Amro Holding NV, intr-un interviu telefonic pentru bloomberg.com.
Germanii reusesc astfel ceea ce nu au reusit, anterior, Daewoo Mangalia Heavy Industries, 2x1 Holding Cape Midia si chiar Rolls Royce.
Compania de stat, care va fi inclusa intr-un holding energetic alaturi de Hidroelectrica si complexurile energetice Turceni si Rovinari, are si o strategie proprie de dezvoltare care include si productia de electricitate.
Aparatura Electronica Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca si Multicanal Holding Bucuresti.
"Aceasta decizie a fost luata in urma constatarii faptului ca noii actionari ai societatii (Uniqa International Beteiligungs - Verwaltungs GmbH si Uniqa International Versicherungs Holding GmbH) nu au solicitat si nu au obtinut aprobarea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, conform legislatiei in vigoare.
Guvernul vrea sa includa compania intr-un holding din care vor face parte distribuitorul si furnizorul de energie Electrica si doua complexuri energetice din Oltenia, Turceni si Rovinari.
Dupa mai bine de un an de incercari, Porsche Automobil Holding SE a devenit, luni, actionarul majoritar al Volkswagen AG, prin majorarea participatiei directe la 50,76%, preluand astfel controlul asupra constructorului auto german, a anuntat Porsche.
Tot aici ar avea sediul, conform sursei citate, Energon Holding Delft BV, actionarul majoritar al Energon Get Gas & Emissions Trading SRL - firma la care a fost asociat la inceput si Alin Ardelean, fiul celebrului Virgil Ardelean "Vulpea", fostul sef al DGIPI.
google-analytics.com