Cautare

20832 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs baia mare" (5.90 secunde)
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. "O mare nedreptate" La ORC Dolj, oamenii de afaceri erau debusolati.
filiala Renault, Dacia este o surprinzatoare poveste economica de succes in Romania lui 2009. ... CNN a participat la inregistrari alaturi de doua nume faimoase - Loredana si BUG Mafia - pentru a afla cine a avut cea mai mare influenta asupra lor si ce mesaje vor sa transmita fanilor.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
HCM Roman are 9 puncte acumulate, la fel ca alte patru echipe (CSM Ploiesti, Universitatea Neptun Constanta, CSM Bucuresti si HCM Baia Mare), formatia moldoveana facand 5 puncte numai in luna ianuarie.
- Cum ti se pare Capitala fata de orasul tau natal, Baia Mare? ... - La ce provocari a trebuit sa faci fata intr-un oras mare, cum e Bucurestiul? ... Ne-am revazut pe la diferite alte festivaluri, inclusiv la "Ursuletul de aur" din Baia Mare si.ne-am tinut minte.
Anul 2009 i-a adus Victoritei Dutu, Premiul International de poezie "Naji Naaman". ... Cu ce rezultate? ... - Anul trecut, am participat la un concurs de poezie al romanilor de pretutindeni, organizat de revista ' Starpress ', al carei director este doamna Ligya Diaconescu.
Manifestarea a fost organizata pentru toti studentii de la Universitatea din Oradea, iar acestia s-au prezentat in numar mare, astfel incat sala de festivitati a Facultatii de Stiinte Politice a fost neincapatoare. ... Pentru a participa la concurs s-au inscris opt echipe a cate trei studenti.
este intrebarea la care esti provocat sa raspunzi cu o fotografie sugestiva de la birou in care sa surprinzi momentul si pe care sa o postezi pe profilul tau de Facebook, insotita de hashtag-urile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors si inscrie-te in concurs.
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
• In primul an de mandat, Lespagnol a avut de gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al Carrefour in Romania: ... Patrice Lespagnol, unul dintre cei mai discreti manageri din retail, si-a inceput in forta mandatul la conducerea Carrefour Romania, al treilea mare retailer de pe piata:
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Statescu si Petre Gradisteanu merg la Viena, unde Gradisteanu isi cere personal scuze pentru organizarea sarbatorii de la Iasi, unde fusese dezvelita statuia lui Stefan cel Mare si fusese citita poezia manifest a lui Eminescu, Doina.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, organism infiintat in urma cu 17 ani cu scopul de a sprijini si reprezenta interesele autoritatilor administratiei publice locale.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua datorii, in limita a 183,609 milioane de lei noi (circa 1.836 de miliarde de lei vechi), pe care exploatatiile miniere Minvest Deva, Remin Baia Mare, Cuprumin Abrud si Moldomin Moldova Noua le au catre filiale ale Electrica, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta intocmit de Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
google-analytics.com