Cautare

3018 de rezultate pentru "sebastian ioan" (3.04 secunde)
Premierul Emil Boc a declarat tot ieri ca, daca fostul ministru al finantelor, Sebastian Vladescu, ar fi avut inca din ianuarie o viziune privind restrangerea cheltuielilor bugetare si ar fi comunicat-o in guvern, nu ar mai fi avut loc reducerea salariilor bugetarilor cu 25%.
Capacitatea premierului Emil Boc de a intelege complexitatea si dificultatile economiei romanesti este limitata, in primul rand din cauza pregatirii acestuia, mai ales in contextul unei perioade extrem de dificile precum criza, considera fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu.
Intr-o interventie telefonica, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca presedintele nu a desemnat pe nimeni sa ridice trofeul. ... In cadrul emisiunii "Ultima ora" de la Realitatea TV, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, a intervenit si a declarat ca "Presedintele nu a desemnat pe nimeni sa ridice premiul".
E un politruc marunt care se ocupa de USL in loc de ministerul Muncii Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca Sebastian Lazaroiu este "un politruc marunt care a fost rasplatit in mod aberant cu functia de ministru al Muncii", de care acesta nu se ocupa "niciodata".
Lazaroiu si consilierul sau, trimisi la psihiatru Mirel Axinte a fost primul vanzator de usi de garaj care l-a intervievat pe Traian Basescu in campania din 2009 Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si-a pus presa si politicienii in cap pentru modul cum a gasit de cuviinta sa-si apere consilierul, Mirel Axinte, in urma comentariilor acestuia legate de actul sinucigas la care a fost martor in gara Predeal.
Sorin Rosca Stanescu) Senzationala miscarea politica legata de Sebastian Lazaroiu! ... Iar Presedintele Traian Basescu, inainte de a da dispozitia, a urmat intocmai sfatul lui Sebastian Lazaroiu. ... In aceste conditii, Sebastian Lazaroiu face o miscare inteligenta.
Conflictual si agresiv ca de fiecare data, Sebastian Lazaroiu isi mai ofera - pentru a nu stim cata oara - din previziunile sale de ghicitoare in boabe de cafea la colt de strada, cu tainica speranta de a nu i se uita atat de repede veleitatile care l-au consacrat si propulsat in varful ierarhiei.
Sebastian Lazaroiu. ... Fostul ministrul al Muncii, sociologul Sebastian Lazaroiu, a facut luni seara, la emisiunea lui Ion Cristoiu de la B1TV, o afirmatie epocala, care va genera, probabil, multe discutii aprinse de aici incolo:
Lazaroiu il vede favorit pe Robert Negoita Unul dintre liderii importanti ai PDL, Sebastian Lazaroiu, este primul care recunoaste posibilitatea ca Liviu Negoita sa piarda primaria Sectorului 3. ... Sebastian Lazaroiu l-a clasat pe Robert Negoita in fata lui Liviu Negoita, in predictiile pe care le-a postat pe blog.
Inspectorii fiscali au gasit nereguli in urma controalelor facute in ultimele zile la 19 mari producatori de tigari, a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, vrea mai multa implicare din partea Garzii Finaciare in lupta anticorutie.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, a aratat la sfarsitul saptamanii trecute, la Cluj, care este harta evaziunii fiscale din Romania. ... Sebastian Bodu a declarat ca evazionistii in domeniul comertului cu alcool sunt concentrati in Ilfov, Bihor, Buzau si Nordul Moldovei.
Sebastian Bodu reincepe razboiul pentru colectarea accizelor si isi declara tintele: ... Mai mult, Sebastian Bodu vrea modificarile imediat la Codul Fiscal, prin ordonanta de urgenta.
Povestea debarcarii celor doi din functii a trezit multe suspiciuni privind modul de lucru al presedintelui de atunci al ANAF, Sebastian Bodu. ... Surse din conducerea fiscului au spus atunci ca cei doi directori si-ar fi scris demisiile la insistentele lui Sebastian Bodu.
Nevoia pietei si-a spus cuvântulCei care au venit cu ideea unei astfel de afaceri sunt Stefan Coveianu (inginer) si Sebastian Tomita (jurist) si s-au gândit bine la acest lucru înainte de a-l pune în practica.
Nevoia pietei si-a spus cuvântulCei care au venit cu ideea unei astfel de afaceri sunt Stefan Coveianu (inginer) si Sebastian Tomita (jurist) si s-au gândit bine la acest lucru înainte de a-l pune în practica.
Suma de 27 milioane de euro va fi recuperata de la Automobile Craiova in conformitate cu decizia Comisiei Europene in termen de patru luni, a declarat presedintele Comisie de privatizare, Sebastian Vladescu."Cele 27 de milioane de euro vor fi platite in conformitate cu decizia Comisiei Europene in termen de patru luni", a declarat pentru NewsIn, presedintele Comisie de privatizare a Automobile Craiova, Sebastian Vladescu.La intalnirea dintre Comisia de privatizare si reprezentantii Ford s-au discutat si cel 45 de anexe ale contractului de privatizare.
'Pitorescul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, n-a avut nevoie de prea mult timp pentru a ocupa agenda publica.L-au ajutat la aceasta brusca revenire in prim-plan si discutiile despre buget - in care a fost impins in fata si de Boc, si de Basescu, spre a scoate din focul crizei de bani doar castanele datorate clientelei politice, institutiilor si serviciilor acoperite de glorie in campania electorala.
Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor, a declarat ca marirea bazei de impozitare este o necesitate, asta in conditiile in care romanii platesc deja cele mai multe taxe si impozite din Uniunea Europeana.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ca impozitarea tuturor veniturilor este o necesitate absoluta care la un moment dat se va intampla si in Romania.
google-analytics.com