Senatorul ILIE SARBU a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.

Conflictual si agresiv ca de fiecare data, Sebastian Lazaroiu isi mai ofera - pentru a nu stim cata oara - din previziunile sale de ghicitoare in boabe de cafea la colt de strada, cu tainica speranta de a nu i se uita atat de repede veleitatile care l-au consacrat si propulsat in varful ierarhiei.
Disimulat si parvenit, fostul ministru al muncii care "se misca oriunde pica banul", vrea de aceasta data sa ajunga in containerul UNPR-ului, alaturi de toate deseurile politicii romanesti. Constient ca si-a atras multi dusmani in PDL si ca soarta lui politica atarna de un fir de ata, singura solutie pentru a nu ajunge la ghena istoriei este sa se infrateasca cu traseistii penali, tradatori de partide si de tara. In acest partidulet nascut cu forcepsul cred ca i-ar sta foarte bine ca membru lui Sebastian Lazaroiu, si-ar putea aduce reale contributii in racolarea primarilor de la alte partide, prin frica, santaj, amenintari si injurii, asa cum este obisnuit sa procedeze.
"Cu tendinte dictatoriale", dupa cum bine il caracterizeaza ministrul Berceanu, politrucul domn "Lazarescu" mai sare uneori din negura in care sta ascuns, emitand pareri agresive si pline de demagogie. Poate ar trebui sa priceapa odata ca proiectul celor doi lideri USL privind debarcarea lui Basescu si Boc este primul pas fundamental in ceea ce urmeaza sa intreprinda. Ei sunt cu adevarat "escrocii" si "visatorii" care conduc spre foame si saracie o tara intreaga, ei sunt cu adevarat "lideri nedemni de urmat", ce nu au stiut nicicand ce inseamna compasiunea, bunul simt sau buna oranduire.
Dar "finul" sociolog traieste intr-o lume doar a lui, e greu sa-l faci sa priceapa ca pana si in politica o minima decenta ar fi necesara, e prea ancorat in povesti cu pitici pe sfori si zane blonde ca sa mai poata sa priveasca obiectiv ceea ce teoriile lui simpliste l-au invatat pana acum.