Cautare

2873 de rezultate pentru "proces civil 4476 tribunal caras severin" (2.73 secunde)
Liberalii din structurile de conducere ale judetului Caras Severin au declansat un razboi al orgoliilor.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Pornind de la cazul Adrian Nastase Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a criticat sambata, la Resita, cu ocazia constituirii noului Consiliu Judetean Caras-Severin, al carui presedinte a fost ales, activitatatea unor institutii ale statului, pornind de la cazul Adrian Nastase.
Despre legiferarea parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex. ... Pe agenda publica din Romania a reaparut, de curand, tema legiferarii parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex, un subiect deosebit de sensibil in lumea intreaga.
Peste alte 5 minute, in capatul scarilor isi face aparitia un nou coleg in civil, cu proportii oarecum asemanatoare cu cele ale ghidului de la Sectia 14. ... Hotarasc sa urmez, totusi, sfaturile politistului (?) in civil si sa ajung la sectia 19, la alte cateva statii mai incolo.
In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
"Voi respecta si voi pune in aplicare imediat decizia Parlamentului European in cazul lui Severin, oricare ar fi aceasta" PSD asteapta rezultatul anchetei Parlamentului European in ceea ce-l priveste pe europarlamentarul Adrian Severin, a declarat, luni, presedintele formatiunii, Victor Ponta, adaugand ca va respecta si va pune in aplicare imediat decizia forului legislativ de la Bruxelles, oricare ar fi aceasta.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Politistii suceveni au finalizat cercetarile intr-un nou dosar in care este implicat omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, in legatura cu activitatea firmei Truck Trans Bosanci, a declarat seful IPJ Suceava, chestor Vasile Motoc.
Revizuirea este inutila, pentru ca nu aduce nimic nou, deja codul civil reglementeaza casatoria barbat - femeie. ... Un cod civil poate fi schimbat in Parlament fara ca vointa populara sa fie consultata. ... Coalitia pentru Familie se opune parteneriatului civil.
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Mircea Geoana prevede ruperea Aliantei, iar Adrian Severin considera prestatia Monicai Macovei la Parlamentul European drept „neconvingatoare si de natura sa creeze noi suspiciuni“ Deputatul Adrian Severin, seful delegatiei de euroobservatori ai PSD, a criticat ieri modul in care a fost gandita componenta delegatiei romane care a participat la sedinta de prezentare a proiectelor de rapoarte pentru Romania si Bulgaria ale raportorilor Parlamentului European.
Eurodeputatul PSD Adrian Severin a fost chemat de urgenta la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a da explicatii in legatura cu inregistrarile aparute in publicatia britanica Sunday Times, informeaza Realitatea TV. Severin a fost chemat de liderul PSE din Parlament.
Cum au procedat jurnalistii britanici, travestiti in falsi lobbyisti pentru a-l atrage in capcana pe Adrian Severin Intr-o discutie online pe site-ul publicatiei Sunday Times, unul din jurnalistii care au realizat investigatia incognito a povestit ca publicatia detine mai multe ore de inregistrari in care Adrian Severin si ceilalti doi europarlamentari "sunt dispusi sa fie angajati pe bani pentru a modifica legislatia".
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe. ... M-am dus la Severin sa fac treaba, nu in plimbare!
Faptul ca au acelasi obiectiv, respectiv ocuparea locului trei la finalul stagiunii, este un motiv suficient pentru ca formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina sa se "dusmaneasca"
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
In cele ce urmeaza va vom oferi cateva aspecte importante privind desfasurarea unui divort rapid prin instanta, dar si pe cale administrativa, in baza Noului Cod Civil.
google-analytics.com