Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (2.70 secunde)
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Hotelul de patru stele este un standard cautat de toti cei care doresc un confort sporit, iar Albena nu duce lipsa de aceste hoteluri. ... Alt hotel de patru stele care va asteapta in Albena este Ralitsa Superior "All inclusive".
Cutremurul sindical la virful FSS Metarom Galati a avut loc marti, cind liderii uzinelor s-au aratat nemultumiti de activitatea celor patru reprezentanti si au decis sa convoace consiliile de conducere la nivelul uzinelor pentru a decide daca acestia vor fi platiti din banii sindicatelor.
Pe zecile de astfel de mini-santiere din statiunile sudului litoralului, se ridica atat vile ale mangaliotilor, dar si ale romanilor cu bani din toata tara, alaturi de imobile ce au fost scoase la vanzare inainte de a fi construite si hoteluri care "pornesc" de la cel putin patru etaje.
Gestionarea paguboasa a unor fonduri SAPARD a adus patru comune din judetul Constanta in situatia ingrata de a fi executate silit de Fisc pentru debite totale in valoare de 240.099, 79 lei.
Patru procese au fost castigate la prima instanta de asiguratori, dar primaria a facut recurs. ... De la inceputul anului 2008 si pana acum, Primaria Craiova a fost chemata in instanta in opt procese intentate de patru companii de asigurari, a informat oficial municipalitatea.
Dupa limuzina Mercedes-Benz Clasa S vine randul primului model "coupe cu patru usi", Mercedes-Benz CLS, sa adopte un motor cu patru cilindri - in fapt, aceeasi unitate de 2.1 litri alimentata cu motorina.Pana la urma, daca e bun pentru ditamai "barca"
Dupa limuzina Mercedes-Benz Clasa S vine randul primului model "coupe cu patru usi", Mercedes-Benz CLS, sa adopte un motor cu patru cilindri - in fapt, aceeasi unitate de 2.1 litri alimentata cu motorina.Pana la urma, daca e bun pentru ditamai "barca" de lux, de ce n-ar fi potrivit si cu un model de fite doar putin mai mic, intreaba evz.ro Este vorba de motorul turbodiesel 2.1 CDI (204 CP), cu patru cilindri in linie, care, din prima parte a anului viitor, isi va face aparitia nu doar in portofoliul Mercedes-Benz Clasa S (informatie deja cunoscuta), ci si sub capota lui Mercedes-Benz CLS - modelul care a inventat, practic, segmentul "coupe cu patru usi".Noua versiune de baza a gamei - CLS 250 CDI - se va stradui sa ofere compromisul ideal intre performante si eficienta.Oficial, "coupe-ul cu patru usi" va fi capabil sa ajunga la 100 km/h (cu start de pe loc) in 7,5 secunde si sa accelereze pana la 242 de km/h.
Motivatiile celor patru semnatari reproduc tabloul impecabil al felului in care se alcatuiesc contractele cu dedicatie. ... In aceste patru raspunsuri absolut iresponsabile sta una dintre explicatiile scurte si dureroase ale situatiei Romaniei! ... Toti cei patru de mai sus au semnat contractul.
Geanina cu privire la faptul ca, in aceeasi seara, patru persoane au intrat, fara drept, in locuinta personala din Bucuresti, sectorul 1, au proferat amenintari, au provocat distrugeri.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
El a facut cu aceasta ocazie un bilant al activitatii din ultimii patru ani si l-a desemnat ca premier interimar pe ministrul Eugen Bejinariu.
Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi. ... Din cei 12 kilometri au ramas de finalizat doar patru kilometri. ... Se va circula pe patru benzi. ... Doar in acest sector vor fi patru benzi.
Tarom va achizitiona, anul viitor, patru aeronave Airbus, patru Boeing si doua aparate ATR, a declarat ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. "Suntem in faza de achizitie pentru anul viitor a patru Airbus-uri, patru Boeing-uri si doua ATR-uri, determinata de previziunile ritmului de crestere a traficului de pasageri", a spus Orban.
Un vas oarecare ca o masa de panza, legata in patru colturi, se pogora de trei ori din cer, si un glas ii poruncea lui Petru ca cele ce se afla in vas, cele cu patru picioare de pe pamant si fiarele si taratoarele, precum si pasarile sa le junghie si sa le manance.
Asa s-ar putea caracteriza situatia locuitorilor din patru comune doljene, care sunt nevoiti sa astepte sfarsitul de saptamana pentru a putea ajunge la Craiova.
Motivul - castigarea procesului intentat administratiei locale de catre cei patru consilieri exclusi, prin votul fostilor colegi de partid, din randurile CLM.
"Dupa patru ani, nici presedintele Traian Basescu, nici premierul Tariceanu, nici foarte multi din Parlament, nu au inteles nimic din ce trebuie facut in Justitie.
"Guvernarea PNL si PD ne-a ocupat patru ani din viata, promisiunile celor doua partide care au format o alianta nefiind altceva decat minciuni electorale", a declarat pesedistul Ioan Mang.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu, prin discursul rostit in Parlament, care a relevat starea proasta a natiunii, si-a asumat esecul a patru ani de guvernare de dreapta, la care si el, alaturi de PDL si PNL, a fost parte.
google-analytics.com