Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (2.90 secunde)
Zeflemeaua in care presedintele actual al tarii intelege institutia consultarilor politice si dispretul cu care trateaza relatiile cu partidele a ajuns la un nou apogeu, odata cu afirmatia ca domnia sa va substitui opozitia.
Asadar, oameni politici sau analisti imping cu totii in spatiul public, din motive radical diferite, ideea ca partidele vechi au expirat, ca liderii lor s-au uzat pana la refuz si ca e nevoie de altceva, cu totul diferit de ce-am avut in ultimii 20 de ani.
Tavalugul multi-electoral de care vorbeam va supune, insa, absolut toate partidele unor eforturi supraomenesti, pentru ca cele sase campanii in doar patru ani vor inghiti uriase resurse materiale si vor presupune mobilizari umane de exceptie.
Si nu doar partidele sunt de acord, ci si majoritatea cetatenilor, care intotdeauna opteaza pentru solutia cea mai simpla. ... Este stiut ca nu toate partidele care prezinta candidati la alegerile locale o fac si la cele parlamentare, si invers;
Doar n-o sa lase partidele angrenate in cursa pentru presedintie loc unei monarhii constitutionale. ... Toate partidele, includiv PSD, se vor confrunta cu opozitia baronilor locali la regionalizare.
Scandaluri si confruntari intre institutiile politice, golirea de continut a democratiei. ... De asta nu sunt capabile partidele sa genereze politici publice, ci doar scandaluri si lupte oarbe pentru putere.
Aici toti politicienii, din toate partidele, au fost de acord, asa trebuie, sa cumperi foarte ieftin cladiri in centrul orasului, pentru ca esti politician. ... Era normal probabil ca dupa 1989, partidele politice sa primeasca gratuit sedii.
Odata cu apropierea alegerilor, partidele politice folosesc tot felul de strategii pentru a castiga, pe langa voturile acordate de catre electorat in nume propriu, si o felie de voturi "perverse", care vor intra ulterior in zestrea partidului, ducand, de facto, de multe ori, la o basculare a reprezentativitatii reale.
Aceasta generozitate a fost manata de interese politice, iar rezultatul a fost o stimulare a nemuncii. ... Este clar ca in momentul de fata, partidele toate, si in primul rand principalul partid de guvernamant, au nevoie de reforme interne, care sa stimuleze aparitia unei noi generatii de lideri.
Ultimul Barometru de Opinie Publica, dat ieri publicitatii de catre Fundatia pentru o Societate Deschisa, releva o serie de schimbari spectaculoase, dar previzibile, in optiunile politice ale populatiei. ... Si in privinta partidelor politice lucrurile sunt oarecum asemanatoare, Alianta D.A.
Relatia cu partidele Desi statutul sau ii impune echidistanta politica, Basescu a reusit cu greu sa-si onoreze rolul de mediator intre fortele politice.
Plenul Senatului a aprobat ieri cu 81 de voturi "pentru", niciunul impotriva si trei abtineri proiectul de lege privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.
Sapte formatiuni politice din Craiova figureaza cu datorii la chirie pentru sediile atribuite de municipalitate, desi suma perceputa este de 7.000 de lei vechi pe metrul patrat pe luna.
"Partidele parlamentare au obligatia de a gasi neintarziat o formula politica negociata pentru asigurarea stabilitatii politice.
Discutiile dintre principalele partide politice si Asociatia Pro Democratia pe marginea votului uninominal au fost reluate. ... De aceasta data toti reprezentantii partidelor politice prezente la negocieri au acceptat propunerea formulata de APD.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a citit in Delegatia Permanenta, Rezolutia adoptata de conducerea partidului, in care se arata ca PLD constata ca reformele din Romania sunt practic blocate de cinci luni si ca exista un atac concertat asupra activitatii Departamentului National Anticoruptie si a Parchetului General, atac purtat de partidele politice care au fost delegitimate de referendumul din 19 mai.
Conform Hotararii de Guvern privind calendarul alegerilor pentru PE, data limita pana la care partidele, aliantele politice, organizatiile minoritatilor nationale si candidatii independenti isi pot depune cererile pentru inregistrarea in lista electorala speciala pentru euroalegeri este 26 septembrie.
Partidele politice nu au voie sa reia campania electorala pana cand rezultatele alegerilor nu vor fi validate de BEC si publicate in Monitorul Oficial. ... zecile de contestatii depuse de formatiunile politice.
Partidele au deturnat viata de la normal. Partidele trebuie sa reprezinte vointa oamenilor. ... Liderii partidelor politice traiesc in lumea lor. ... Conducerile partidelor politice au esuat!!! ... S-au cocotat si au capturat conducerea partidelor politice la nesfarsit folosindu-se de munca altora si furand tot.
'Refuzul de ieri al partidelor din opozitie de a mai discuta cu presedintele Romaniei exprima o ruptura semnificativa a vietii politice romanesti. ... Acesta a jignit fara contenire partidele politice adversare;
google-analytics.com