Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (7.10 secunde)
3.150 de proprietari de masini au achitat in ultimele trei luni taxa de poluare, in timp ce unui numar de 1.170 de galateni i s-a restituit diferenta aferenta taxei de prima inmatriculare.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
Anglia - Suedia 2-0 Reprezentativa Angliei a invins, sambata, la Samara, cu scorul de 2-0, nationala Suediei, si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale. Golurile au fost marcate de Maguire '30 si Dele Alli '59.
BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin, a realizat si publicat clasamentul celor mai raspanditi virusi din luna iulie 2006, atragand, totodata, atentia asupra noilor amenintari aparute pe internet.
Cabinetul condus de Calin Popescu Tariceanu isi va anunta demisia pina cel tirziu luni, 18 iulie, in functie de adoptarea actelor normative necesare in procesul de integrare Potrivit unor surse din cadrul actualei puteri, un reprezentant al Executivului se va deplasa la Bruxelles, la sfirsitul saptaminii viitoare, dupa doua sedinte de Guvern, pentru a-i informa pe oficialii UE despre stadiul respectarii calendarului de aderare.
Dezbaterile publice vor avea loc in perioada 15 iunie - 15 iulie, CE urmand sa fie notificata la sfarsitul lunii viitoare.
Guvernul discuta impunerea taxei auto la prima vanzare a masinilor intrate in tara inainte de 1 iulie 2008, cu un cuantum redus cu 30%, si restituirea unei diferente din banii deja dati de proprietari, dar esalonat pe mai multi ani, pentru a evita returnarea unei sume totale de 750 milioane euro.
Parlamentul a luat luni act de decizia Curtii Constitutionale referitoare la referendumul pentur demiterea presedintelui din 29 iulie. ... Astfel, presedintele Traian Basescu se intoarce la Cotroceni, dupa o luna si jumatate de suspendare.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
Preturile de consum au crescut in luna iulie cu 0,29%, fata de 0,14% in iunie, pe fondul scumpirilor inregistrate la alimente si produse din tutun, Potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica (INS), marfurile alimentare au inregistrat, in luna iulie, un avans de 0,56%, in conditiile scumpirii legumelor cu 2,59% si a fructelor cu 2,18% Sectorul nealimentar a avut o majorare a preturilor de 0,44%, alimentata in principal de cresterea semnificativa a preturilor la produsele din tutun, cu 4,24%.
Seceta din aceasta vara i-a determinat pe tarani sa-si sacrifice animalele. Pentru ca nu au mai avut cu ce sa le hraneasca, acestia s-au vazut nevoiti fie sa-si vanda animalele la preturi foarte mici, fie sa le taie.
Agricultorii pot solicita, in perioada 7-25 iulie, finantari pentru proiecte de crestere a valorii adaugate in agricultura si pentru scheme de ajutor de stat pentru procesarea produselor agricole si forestiere, in cadrul sesiunii de depuneri, din iulie, a Programului National de Dezvoltare Rurala.
Dezbaterile publice vor avea loc in perioada 15 iunie - 15 iulie, CE urmand sa fie notificata la sfarsitul lunii viitoare.
Sistemul de operare pensionat de Microsoft ramane in top Se fac deja 4 luni de cat Microsoft nu mai acorda suport pentru Windows XP, sistem de operare care are inca un sfert din piata.
O dependenta neobisnuita, dar atat de frumoasa. Carla's Dreams nu mai au nevoie de nicio prezentare. ... Iar pe 14 iulie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu” din Parcul National (Zona Metrou Piata Muncii), Carla's Dreams vor urca din nou pe scena sa bucure publicul cu piesele lor.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu. Trei zile de poezie. ... Vineri, 19 iulie 2013 • Ora 17.00:
Amenzile pentru contraventiile rutiere vor creste, de la 1 iulie, pentru a doua oara in acest an. Asta inseamna ca, de la aceasta data, soferii care incalca prevederile Codului rutier vor trebui sa scoata din buzunar chiar si pana la 2.100 de lei.
La televizor aud ca de 1 aprilie nu mai exista pacaleli. ... Gaze, curent si, automat, celelalte produse care au ca folosinta aceste forme de energie. De la 1 iulie urmeaza sa creasca si gigacaloria.
Datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR) arata ca imprumuturile in valuta au sporit la sfarsitul lui iulie cu 5%, confirmandu-se astfel mentinerea finantarilor in devize straine ca prima optiune a romanilor. Valoarea in moneda nationala este distorsionata de aprecierea leului din iulie.
google-analytics.com