Cautare

54 de rezultate pentru "kaufland" (3.34 secunde)
Kaufland a ajuns la 65 de magazine Retailerul german Kaufland a deschis cel de-al 65-lea magazin din Romania in Caransebes, judetul Caras-Severin. Acesta este cel de-al saptelea magazin deschis de Kaufland de la inceputul anului si pana in prezent.
Grupul german mai detine in Banie doua magazine din reteaua Kaufland. ... In Romania, grupul este prezent din 2005 prin reteaua Kaufland, care are 45 de magazine. La Craiova, nemtii au deschis in ultimii doi ani doua magazine din reteaua Kaufland, in cartierul Craiovita Noua si pe bulevardul Calea Bucuresti.
Este vorba despre hypermarketul Kaufland, brand de origine germana ce reprezinta la ora actuala unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din Europa, care a inregistrat de curand o cifra de afaceri de peste 44 miliarde de euro.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Asteptarile unui alt discounter privind cota de piata a acestui tip de comert prezent deja in Romania, Kaufland, sunt similare celor prezentate de miniMax Discount, respectiv un nivel de 20-30%, insa orizontul de timp anticipat pentru atingerea acestuia este mai scurt, de trei-patru ani.
Si magazinele Kaufland ofera tot felul de promotii la produsele care se afla la mare cautare in sezonul estival. Spre exemplu, exista preturi pomotionale "la produsele non-food de sezon, ca gratare, accesorii de gratar, articole de plaja, articole de gradina, articole de camping", potrivit Oanei Stanoevici, reprezentant Kaufland.
Prin preluarea magazinelor Plus, Lidl intra in Romania si pe segmentul discounterilor, pana acum fiind prezent pe piata romaneasca cu lantul de hipermarketuri Kaufland. ... Concernul german detine in municipiu un magazin Plus si un hipermarket Kaufland, dar avea in proiect si un magazin Lidl.
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland. ... https://calarasipress.ro/accident-batran-aruncat-pe-capota-masinii-in-parcare-la-kaufland/
In patru ani, intre 2005 si 2008, numarul de hipermarketuri in Romania a explodat, pentru ca pe piata si-au facut intrarea retailerii germani Kaufland si Real, iar Carrefour a apasat pedala de acceleratie:
Printre ultimile controale intreprinse, la sfarsitul saptamanii trecute, se numara si cel efectuat la hypermarketul Kaufland. "Spre deosebire de alte societati verificate, la Kaufland nu am constatat abateri, ci doar lipsa planului de evaluare al riscurilor la locul de munca.
Amenda de 100.000 de lei aplicata de comisarii Garzii de Mediu Galati vine dupa ce in luna decembrie a anului trecut Agentia de Protectie a Mediului Galati efectuase o verificare la hypermarketul Kaufland, punandu-le in vedere sa adopte masuri tehnologice adecvate pentru apele uzate evacuate pentru a se conforma cu legislatia de mediu in vigoare.
Takko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe (strada Lunca Oltului, langa Kaufland) si Petrosani (strada Livezeni, langa Kaufland).
La polul opus, Auchan si Kaufland platesc salarii medii brute de sub 2.000 de lei, insa in perioada 2008-2013 cele doua retele au aplicat majorari de 45-60% care au ridicat nivelul salarial aproape de cel platit de concurenta.
o fabrica de confectii (Catex SA), supermarket-urile Kaufland si Lidl, fostul Club al tineretului, Stadionul municipal, Sala Sporturilor, Clubul Sportiv Scolar si bazinul olimpic de inot (aflat in constructie). ... halele unei fabrici de confectii, un stadion, un club sportiv scolar, cele 2 supermaket-uri Lidl si Kaufland.
Una dintre cele mai mari societati de comert cu amanuntul din Europa, Kaufland, si-a anuntat intrarea in Romania, cu ocazia implinirii a 75 de ani de existenta a concernului Lidl&Schwartz KG, anunta Mediafax.
Kaufland are magazinul în constructie, se pregatesc Billa (vizavi de benzinaria OMV), Moll (pe strada Cireasov), Profi (magazin în constructie pe str.
Kaufland are magazinul în constructie, se pregatesc Billa (vizavi de benzinaria OMV), Moll (pe strada Cireasov), Profi (magazin în constructie pe str.
mutarea Parlamentului, Casa Poporului urmand sa devina mall, Carefour, Real, Kaufland si alte BMW-uri. • Gluma, gluma, dar ce va fi la Parlament in aceasta noua sesiune ?
Pe retelele de socializare circula un apel la boicotarea magazinelor Kaufland, Liedl, Metro, Real sau al altor branduri germane. Evident, acest demers presupune costuri pentru consumator:
Atat Kaufland, cat si Mini Max Discount, Plus Discount si Penny Market si posibil Lidl se orienteaza spre localitati de dimensiuni mai mici, mergand pana la 30.000 de locuitori.
google-analytics.com