Cautare

54 de rezultate pentru "kaufland" (3.19 secunde)
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).
Organizatorii turneului national Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.
18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara, la casieria Salii Palatului, Magazinele Germanos, Orange, InMedio, Kaufland, Librariile Carturesti, Mihai Eminescu si Humanitas, Posta Romana.
Frakas Productions, Hi Film Scurtmetrajul Bilet de Iertare este un proiect derulat de Asociatia Untold Stories, finanțat prin programul In stare de bine, sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si co-finantat de Guvernul Romaniei- Departamentul pentru Relatii Interetnice.
Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi si Selgros, la pretul recomandat de 5,8 lei/sticla - variantele Original & Light si la pretul recomandat de 6,5 lei/sticla - varianta Bio.
Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
- Impotriva domnului Predoiu s-a inscris soacra fostului administrator, care sta la tara, la Blejoi, si un baiat care mai trece din cand in cand prin bloc si imparte brosura Kaufland, a explicat cenzorul asociatiei de proprietari.
ZAIAFEST este un eveniment sponsorizat de KAUFLAND, savurat de RADIO GUERRILLA si organizat de Mixtopia - LIVEPRO Events. Facebook: https://www.facebook.com/Zaiafest/
Intr-o perioada am vazut in Kaufland cateva produse reduse cu 50%, deci exista si sansa sa le achizitionam mai ieftin.
Primul acoperis verde montat pe o statie RATB din Bucuresti STATII VERZI este un proiect de responsabilitate sociala corporatista (CSR), initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Scoiala PLAN B si finantat de companiile Kaufland Romania, ENGIE si Schneider Electric avand sprijinul non-financiar al Primariei Municipiului Bucuresti si al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.
- De multe ori cumparam cantitați mai mari de rosii, cartofi si alte legume perisabile decat comanda pe care o avem la Kaufland ca sa ii ajutam pe micii producatori sa ruleze marfa si sa creasca.
- Kaufland Romania (germana); - British American Tobacco Trading (britanica); - Star Assembly (germana); - Carrefour Romania (franceza); - Lidl Discount (germana); - Dedeman (romana); - Lukoil Romania (ruseasca).
La nivel de UE, Kaufland si Lidl au luat decizii similare. Ikea si-a inchis cel putin sase luni statiile de incarcare.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com