Cautare

54 de rezultate pentru "kaufland" (2.89 secunde)
87,7% dintre actionari sunt salariati Directorul Crac a precizat ca, pe langa SC SUCCES, de achizitionarea spatiului Autogarii Targu Jiu s-au mai aratat interesate si firme precum Billa, Praktiker sau Kaufland:
In plus, in perioada urmatoare se va mai deschide un mall pe locul fostei Intreprinderi de Comercializare si Industrializare a Laptelui Constanta (ICIL), acesta urmand sa poarte brandul lantului de magazine Kaufland.
SC La Fourmi SA, SC Hipermarket Auchan SRL, SC Kaufland Romania SCS, SC Billa Romania SRL, SC Real SRL, SC Angst Ro SA si SC Metro Cash&Carry Romania SRL.
"Toate supermarket-urile au fost sanctionate a€" Metro, Practiker, Penny Market, Kaufland, Selgros, Real, Billa 1 si 2. Printre neregulile gasite se numara si aceea ca in raft este afisat un pret, iar la casa exista un altul.
Practiker si, în curând, Kaufland. Autoritatile locale de profil nu au statistici exacte privind numarul micilor comercianti disparuti de pe piata, dar pot spune de tendinte vizibile de scadere a activitatii buticarilor.
Spre exemplu in Micro 20, unul dintre cele mai cautate cartiere din oras, aici fiind situate doua supermarket-uri, Billa si Kaufland, iar blocurile au fost construite dupa 1990, un apartament cu trei camere se vinde cu 250.000 de lei, fata de 280.000 de lei cu cat putea fi cumparat in urma cu doua-trei luni.
Avem Metro, Selgros, Billa, real,-, PIC, Baumax, Praktiker, Penny. Si, în curând, doua Kaufland. Pe lânga toate acestea, piata ar urma sa mai "suporte" doua mall-uri.
Codul de bune practici a fost semnat de Federatia Patronala din Industria Alimentara Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, Patronatul Roman al Carnii de Porc, Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, Metro Cash&Carry, Real-Hypermarket, Romania Hipermarche, Selgros, Carrefour, MGV Distri Hiper, Kaufland.
„Este un pas important pentru a civiliza si a face mai transparent comertul în aceste retele mari de distributie“, a declarat ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, prezent la semnarea documentului.Din partea supermarketurilor, Codul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry România SRL, real,-Hypermarket România SRL, România Hypermarket SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour România SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland România SRL.
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
Mai sunt prevazute extinderea sistemului de supraveghere video, precum si modernizarea retelei de transport public cu opt statii, in zonele Kaufland, Plus, Billa, in cartierul de blocuri din zona Cireasov.
In retelele de magazine Kaufland, preturile afisate pentru sortimentele de vin mentionate mai sus sunt mai mari cu 1,71 lei, ajungand la 15,99 lei, in timp ce in unitatile Carrefour, Feteasca Regala se vinde cu 15,85 lei, Riesling Dry cu 14,86 lei, iar sortimentul Sauvignon Blanc cu 14,70.
Documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry, real,- Hypermarket, Cora, Selgros Cash&Carry, Carrefour, Auchan si Kaufland, din partea retailerilor, si de Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Rompan, Patronatul Roman al Carnii de Porc si Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, din partea patronatelor din industria alimentara.
Exceptie vor face unitatile situate in marile magazine (Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora Lujerului), cele din mall-uri (Jolie Ville, Euromall Pitesti, Baneasa Shopping City, Mercur Mall Ploiesti) si din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor functiona potrivit unor orare speciale.
In timp ce Carrefour, Auchan, Kaufland, real, Billa au paginile un lucru, Metro are 15 fani si foarte putine postari.
La egalitate, hipermarketurile real-, si Kaufland platesc anual cate un milion de lei catre municipalitate. Pe locul patru se situeaza centrul comercial Sucpi, cu impozite locale de circa 900.000 de lei pe an, iar pe locul cinci - Pan Group, cu 500.000 de lei pe an.
Tine sa precizeze insa ca are o colaborare buna cu cele mai mari lanturi de retail (Metro, Real, Selgros, Careefour, Billa, MegaImage, Auchan, Cora sau Kaufland).
Evocasa Viva se afla la numai cateva minute de centrul Brasovului, in imediata apropiere de scoala locala, lacul Noua, gradina zoologica,hipermarketuri si supermarketuri (Metro, Carrefour, BricoStore, Kaufland, Macro Mall, Media Galaxy, Selgros si Praktiker).
Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center si Kaufland Mihai Bravu si Carrefour Orhideea in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.
Incepand cu luna noiembrie, Asevi este prezent si in reteaua Kaufland iar din decembrie incolo urmeaza sa anunte un nou parteneriat important.
google-analytics.com