Cautare

430 de rezultate pentru "italian" (3.08 secunde)
Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia. ... Ministrul italian de externe a declarat:
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
De la tehnologiile aerospatiale si IT, la imbracaminte, incaltaminte, mobila si pielarie sunt sectoarele economice, in care investitorii din trei regiuni ale Italiei vor sa coopereze cu IMM-urile romanesti, in cadrul unui proiect romano-italian prezentat ieri la Bucuresti.
Parteneriat cu o firma fantoma, sub obladuirea lui Moldoveanu Surpriza a aparut in momentul in care unii reprezentanti ai statului roman au incercat sa contacteze oficialii partenerului italian, la sediul declarat al acestuia din Milano.
Intr-o comuna este suficient sa se duca vestea ca unul cumpara pentru un italian pamant, ca nevoiasii, care nu aveau bani sa-si munceasca pamantul, se si infiintau la poarta samsarului sa-i dea bucata lor de teren pe un pret mic, dar sigur care-i oferea un pic de bunastare chiar daca doar pentru cateva zile.
In conditiile in care muzeele si atractii turistice ale Romaniei nu fac decat sa inghita sume uriase cu intretinerea si administrarea, cetatea Rasnov, care incaseaza zilnic doar din vanzarea biletelor de intrare intre 100 si 120 de milioane de lei vechi, a cazut pe mana unui italian.
Comisia Europeana (CE) a aprobat, vineri, achizitia distribuitorului de energie Electrica Muntenia Sud de catre grupul italian Enel, apreciind ca tranzactia nu va afecta mediul concurential, a anuntat executivul european.
Finalizarea tranzactiei prin care grupul italian Enel va prelua pachetul majoritar de actiuni la societatea Electrica Muntenia Sud va avea loc pana la jumatatea lunii aprilie. ... Grupul italian a fost desemnat in 2006 castigator al procesului de privatizare a Electrica Muntenia Sud.
Concernul italian Fiat vizeaza o investitie in Romania, intr-o linie de productie pentru marca Fiat, potrivit NewsIn care preia o declaratie pentru Business Standard a unor surse din piata auto locala, fara a mentiona ce ar putea produce compania.
Presedintele Confindustria Romania - Luca Serena, Directorul General al Institului Italian de Comert Exterior - Mario Iaccarino, Presedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania - Guglielmo Frinzi, dar si ai institutiilor romanesti: ... Exotism si farmec pentru un brand suta la suta italian, dar tot mai apropiat de panorama internationala.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania:
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli! ... Spectacolul italian organizat in cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit!
Fiorenza Ceragioli este cercetatoare si profesoara a Scolii Normale din Pisa, reputat critic literar italian, membra marcanta a Centrului National de Studii leopardiene, cu o indelungata activitate ce are ca subiect principal opera lui Giacomo Leopardi si a lui Dino Campana.
O operatie pe care un chirurg italian, doctorul Sergio Canavero, spune ca poate sa o realizeze. ... In decembrie anul trecut, doctorul Sergio Canavero, chirurg italian, si-a expus interventia la care lucreaza de mai multi ani:
Azienda Agricola-Agrituristica Il Vecchio Caro a participat recent la evenimentul Italian Wine and Food Day organizat la Hotel Marshal din Bucuresti. ... Persoana de contact de la Italian Wine and Food Day:
ICE - Agentia Bucuresti va organiza cea de-a doua editie a evenimentului Italian Beauty & Care Day ce se va desfasura la Hotel Marshal Garden din Bucuresti (Sala Panoramic 1) joi 15 iunie 2017, incepand cu orele 10.30.
Politicile europene sunt special croite pentru Germania si sunt toxice pentru Italia Vicepremierul italian Matteo Salvini afirma ca tara sa nu are intentia sa paraseasca Uniunea Europeana (UE), ci sa o schimbe.
Giorgia Meloni primul ministru italian a ajuns, astazi, in Ucraina, tot cu trenul din Polonia, pe acelasi traseu ca liderul american, Joe Biden, pentru a reafirma solidaritatea poporului italian si continuarea sustinerii Kievului alaturi de partenerii din cadrul Aliantei Nord-Atlantice.
Ordonanta propusa de ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, prevede inchisoarea pe viata in cazul in care fapta este finalizata cu omucidere.
Presedintele Traian Basescu a fost primit ieri la Roma de omologul sau italian Carlo Azeglio Ciampi, cu care a discutat despre procesul de integrare a Romaniei in UE si despre dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale.
google-analytics.com