Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (2.78 secunde)
"Ne-am fi dorit un presedinte mai degraba preocupat de problemele de integrare in UE a Romaniei, pentru ca Romania are suficiente probleme de rezolvat", a declarat deputatul PC Ioana Popescu.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Ioana Bianchi - Novartis Oncology, Alexandru Negrea - Spada Digital Media (a vorbit despre facebook - Notiuni introductive si Strategie editoriala), Dr.
Pagina electronica va putea fi accesata incepand cu luna aceasta, iar initial, va fi valabila pentru persoanele din Bucuresti si judetul Ilfov. Proiectul va fi extins ulterior in toata tara, a anuntat ministrul de Finante, Ioana Petrescu.
In cazul numelor de femei, cel mai popular este Ioana, purtat de 385 de mii de doamne si domnisoare, urmat de Ionela, nume pe care il poarta 146 de mii de romance.
Acum apa ne intra in curti si, daca te plangi, primaria te ia in ras, zice ca ti-a turnat asfalt", a spus Ioana Gavrila, proprietara unei locuinte din care scoate apa de fiecare data cand ploua.
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
De asemenea, in dosarul inaintat de Curtea de Conturi Hunedoara, magistratii hunedoreni l-au obligat pe primarul Carol Schreter, impreuna cu seful Serviciului de impozite si taxe, Ioana Margulescu, la plata altor 90.342,65 lei, iar impreuna cu fostul sef al Serviciului juridic, Valentina Cerchez, la alti 6.096,62 lei.
Reprezentanti noi pentru forurile europene Camera Deputatilor si Senatul au mai aprobat ieri cererea grupului parlamentar al PNL de inlocuire a Monei Musca din calitatea de eurobservator cu deputatul liberal Adina Ioana Valean.
Doi ani mai tarziu isi lasa semnatura pe aceeasi carte Ioana Marin (fiica cea mare a presedintelui Basescu, care si-a prezentat la Mangalia prima expozitie de fotografie, "Asculta-mi inima"), dar si Traian Basescu insusi.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
Alti fosti conservatori care au preferat demisia din partid in favoarea pastrarii pozitiilor in cadrul Guvernului sunt Ioana Nedelcu - vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) si Jean Catalin Sandu, vicepresedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului.
Eva Valle Lagares (Spania) - membru si Viorel ßerbanescu, Silivia Dinca, Ioana Gligor si Arabela Ster (Romania) - membri. Echipa lui Orban este completata de italianul Pietro Petrucci, purtatorul sau de cuvant.
La intalnirea de la Cotroceni au participat, intre altii, Cristian Parvulescu (Asociatia Pro-Democratia), Victor Alistar (Transparency International), Ioana Avadani (Centrul pentru Jurnalism Independent), Andrei Oisteanu (Grupul pentru Dialog Social), Radu Nicosevici (Academia de Advocacy).
La aceasta intalnire au participat, intre altii, Cristian Parvulescu (Asociatia Pro Democratia), Victor Alistar (Transparency International), Ioana Avadani (Centrul pentru Jurnalism Independent), Andrei Oisteanu (Grupul pentru Dialog Social), Radu Nicosevici (Academia de Advocacy).
Avand in vedere ca lansarea proiectului "Politici in dialog" s-a facut deloc intamplator chiar in perioada in care la nivelul intregului continent european se sarbatoreste implinirea a 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, Ioana Munteanu din cadrul Euro Info Centre Constanta a facut pentru cei prezenti ieri la eveniment o succinta prezentare a evolutiei istorice a Uniunii Europene, precum si a principalelor repere institutionale ale acestei structuri politico-statale continentale.
In ultima pagina a ziarului prezentat de Micula se spune ca Ioana Tariceanu, sotia liderului PNL, va vota la referendum impotriva demiterii lui Traian Basescu daca pana pe 19 mai Tariceanu nu renunta la functia de premier.
La randul sau, deputatul PC Ioana Popescu a spus ca formatiunea pe care o reprezinta este atacata din mai multe parti, precizand insa ca PC nu a luat nici o decizie daca va sustine sau nu motiunea PD- PLD.
Potrivit unor surse liberale, la vot s-au abtinut Radu Stroe, Vlad Moisescu si Ioana Costescu, vicepresedintele PNL sector 1. Pentru a elimina toate speculatiile conform carora ministrii liberali nu ar mai avea sustinerea partidului, presedintele PNL a cerut membrilor Delegatiei Permanente un vot de incredere pentru ministrii din Cabinet.
Potrivit unui comunicat al PIN, in comisia care a elaborat testele si care le va corecta au fost inclusi Gheorghe Stoica - profesor doctor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, Ion Lucian Catrina - asistent universitar la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii ,,Dimitrie Cantemir", Ioana Comanita - profesor atestat de Limba Engleza;
google-analytics.com