Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (4.50 secunde)
In loc sa refaca spitalele sau scolile, reprezentantii statului arunca zeci si sute de mii de euro pe proiecte de circuite de Formula 2, statui, WC-uri publice sau terenuri de fotbal.
Bucharest RUNNING CLUB anunta organizarea TerraLongaTrail'n'Bike, prima competitie sportiva din afara Bucurestiului, precum si prima cursa de alergare montana si mountain bike organizata in zona Tarlungeni (jud.
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
pana nu conduci Trabantul bine, nu discutam de Formula 1 Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca nu are informatii de la premierul Mihai Tudose ca ar vrea sa faca o restructurare a Guvernului, iar daca acesta vrea sa o realizeze ar trebui sa vina intr-o sedinta de coalitie pentru discutii despre aceasta dorinta si despre solutii.
Au urmat 3 jocuri, toate incheiat cu victoria galben - albastrilor, acestora adaugandu-li-se si victoria prin neprezentarea celor de la Unirea Tarlungeni, echipa retrasa din competitie la jumatatea sezonului.
Noua formula, conform careia sumele de echilibrare a bugetelor locale sunt repartizate de Consiliul Judetului, nu este deloc pe placul democrat-liberalilor, care sunt hotarati sa mearga chiar in instanta, daca la sedinta de CJ de la sfarsitul lunii nu se iau masuri de impartire corecta a banilor intre localitatile judetului.
AYRTON SENNA ar fi avut astazi a 54-a aniversare, dar el continua sa traiasca in inimile a milioane de oameni, chiar daca au trecut aproape 20 de ani de la moartea fulgeratoare, pe circuitul de la Imola, la Marele Premiu de Formula 1 al statului San Marino.
GEORGE CUSNARENCU) Poate ca nici o formula matematica nu este mai faimoasa decat E = mc2. ... Inca din 1905, cand si-a facut cunoscuta fai-moasa azi formula E=mc2, Einstein a pus sub semnul indoielii ipotezele din acea epoca, potrivit carora energia si masa erau distincte.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni, dupa intalnirea cu UDMR, ca optiunea democrat-liberalilor este sa aiba UDMR in orice formula de guvernare pe care o vor concepe, precizand ca acest lucru inseamna ca reprezentantii Uniunii sustin o guvernare in jurul unui premier PD-L.
In ceea ce priveste viitorul USL dupa 2014, Fostul premier social-democrat Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, dupa lansarea volumelor din seria ‘Blog‘n roll‘ si ‘Exercitii de libertate‘, ca este sceptic ca Uniunea Social Liberala va continua dupa 2014 in formula actuala, scrie Agerpres.
Formula matematica a iubirii eterne Formula iubirii eterne a fost descoperita de matematicienii americani, in cadrul unui studiu comandat de MSN, care, in acelasi timp, permite oamenilor sa afle cat timp va dura relatia lor actuala, informeaza atlantico.fr, citata deMediafax. ... Prezentam mai jos formula iubirii eterne:
"Un rau mare este sa continuam cu actuala formula de guvernare certareata si neserioasa si al doilea rau este sa avem o perioada de tulburare politica pana la anticipate", a spus el.
PSD afirma ca este dispus la compromisuri Vicepresedintele PSD Dan Nica a declarat ca prima solutie pentru rezolvarea crizei politice este ca premierul Tariceanu sa pre-zinte o formula de guvern restructurat.
Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, a anuntat ca PNL va incepe, saptamana aceasta, negocieri cu toate partidele parlamentare pentru a se gasi o solutie prin care o formula guvernamentala sa fie sustinuta in Parlament.
"Restructurarea, dupa Paste" Desi vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a anuntat ca seful Executivului va fi gata cu formula restructurata a Guvernului pana la finele saptamanii, iar candidatii propusi se vor prezenta in fata parlamentarilor la inceputul saptamanii viitoare, un alt lider liberal, Ludovic Orban, a avansat un nou termen pentru restructurarea guvernului:
"Decizia noastra, in conformitate cu rezolutia Consiliului National, este de a angaja neintarziat discutii cu actorii politici implicati pentru a putea sa gasim formula de rezolvare a acestei situatii, inclusiv formula anticipatelor, despre care credem ca este inca o formula care ar permite rezolvarea problemei", a declarat Geoana.
Ministrul Economiei si Finantelor, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, a anuntat, luni, ca BPC al PNL a decis ca salariile preotilor sa fie echivalente cu ale profesorilor, pe formula practicata in perioada interbelica, dar si acordarea calitatii de "ordonator de credite" bisericilor.
Liderul PSD a aratat ca le-a transmis partenerilor de la PD-L si sefului statului, Traian Basescu ca, odata ce va prelua functia de presedinte al Senatului, "este pacat" sa nu isi foloseasca experienta, influenta si contactele "in interesul acestei tari", formula "interesanta" identificata pentru atingerea acestui deziderat constand in preluarea, in plus, a functiei de vicepresedinte al CSAT.
Actuala formula de "uninominal" s-a dovedit a fi un experiment esuat. ... Eu sustin, in continuare, modificarea legii electorale deoarece actuala formula nu contine premise pentru imbunatatirea si profesionalizarea activitatii forului legislativ. ... Spre exemplu, se poate opta pentru o formula de tipul "jumatate/jumatate", dupa model german:
google-analytics.com