Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (2.92 secunde)
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat joi ca premierul este cel care trebuie sa avanseze o formula de guvern restructurat, "Noi credem ca este firesc sa respectam premierul Romaniei.
"Daca Tariceanu vrea ca PD sa nu mai fie la guvernare, sa spuna si sa vina cu o noua formula, numai cu ministri PNL sau din alte partide, iar daca propunerea trece de Parlament, ala va fi guvernul, iar noi vom fi in opozitie", a declarat ministrul democrat al Transporturilor.
In opinia lui Stoica, mentinerea PD in "formula de lucru actuala" nu va face decat "sa legitimeze concubinajul dintre PNL si PSD, periclitand atat formula de structurare a fortelor de centru-dreapta care a permis formarea actualului guvern, cat si credibilitatea presedintelui Traian Basescu".
Un eventual interimar - in cazul in care presedintele Basescu se decide pentru aceasta formula pe care legea i-o pune la dispozitie - poate fi anuntat mai intai in cadrul CSAT.
"Daca premierul vine in fata Parlamentului cu o formula noua, fara democrati, si solicita un vot de incredere, PD este pregatit pentru ambele variante:
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ca nu exclude posibilitatea formarii unui executiv dupa formula PNL-UDMR, precizand insa ca Uniunea nu a negociat o astfel de formula.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu avea ieri la dispozitie doua variante pentru momentul in care trebuia anuntata noua formula guvernamentala: ... Conform afirmatiilor acestora, citate de Agentia Mediafax, premierul Tariceanu ar urma sa anunte astazi formula unui Guvern restructurat in care democratii nu sunt inclusi.
Formula unui nou Guvern alcatuit doar din PNL si UDMR si trimiterea PD-ului in opozitie a fost confirmata si de liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor.
Orban i-ar fi transmis premierului ca formula pe care a gasit-o nu este cea mai buna si ca multi dintre cei nominalizati nu au venit cu nici un fel de proiect concret.
El a precizat ca in cel mult doua saptamani va propune Guvernului o formula de reorganizare a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), care administreaza aceste imobile. ... Trebuie gasita formula prin care aceasta externalizare sa fie realizata eficient si transparent", a spus Bolojan.
(...) Am face mult mai multe lucruri daca am fi la putere, într-o formula sau alta“, a punctat presedintele PRM.El le-a explicat tinerilor peremisti ca formula unui guvern monocolor nu este viabila si le-a dat ca exemplu negativ actuala configuratie a executivului, alcatuit din liberali si maghiari, si care, în opinia lui C.V.
Pe de alta parte, Emil Boc sustine ca tine la ideea de consens si afirma ca PD nu va refuza chiar o alta formula de lege, daca cea a Pro Democratia se dovedeste ca nu strange adeziunea toturor partidelor.
In al doilea rand, aceasta formula de guvernare este una care a esuat in principal gratie eforturilor depuse de Traian Basescu, pentru a duce aceasta formula la esec si pentru a distruge de fapt ceea ce a fost Alianta D.A.", a comentat vineri Crin Antonecu declaratia facuta cu o seara in urma de Traian Basescu.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat ieri ca unica formula de guvernare viabila in cazul in care motiunea de cenzura va trece de Parlament este cea de uniune nationala.
"Aceasta formula de guvern de uniune nationala pe mine ma bufneste rasul cand o aud.
Premeriul Tariceanu a declarat ieri ca prima institutie care ar trebui sa rezolve problema votului uninominal este Parlamentul, precizand insa ca este dispus sa aleaga formula asumarii Executivului pe aceasta tema.
Pareri si pareri Chiar daca multi parlamentari au votat legea uninominalului nu toti au fost de acord cu aceasta formula. ... La randul lor liberalii si-au schimbat, intr-un final, orientarea de la formula uninominalului pe care a adoptat-o Guvernul, in toamna anului trecut, si au sustinut noua lege.
"Cresterea valorii punctului de pensie pentru grupele intai si a doua de munca este bine ca s-a realizat, dar pe o formula care nu ne satisface foarte mult. In formula actuala, aceasta crestere se realizeaza etapizat.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, a declarat miercuri, la Targu Mures, ca nu exclude o viitoare guvernare a partidului sau intr-o formula de alianta cu UDMR, dar ar prefera sa nu se intample acest lucru.
google-analytics.com