Cautare

58 de rezultate pentru "fetesti" (2.94 secunde)
INAUGURAREA TEATRULUI HORATIU MALAELE, LA FETESTI ! / Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare. ... Intarzierea lucrarilor a crescut pretul Primul tronson din Autostrada Soarelui, respectiv Fetesti - Cernavoda, a fost construit inainte de 1989.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Printre tronsoanele care vor fi modernizate se numara Bucuresti-Baneasa- Fundulea, Lehliu-Fetesti si Fetesti-Constanta. Modernizarea tronsonului Fetesti-Constanta este programata pentru peri-oada 2006-2008 si necesita fonduri in valoare de peste 450 de milioane de euro.
Pentru fluidizarea traficului de pe podul Fetesti-Cernavoda, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat joi ca in cateva zile intentioneaza sa infiinteze inca 6-7 porti de taxare.
Asezamantul manastiresc de la Coslogeni Urmand drumul de la Calarasi spre Fetesti, dupa numai 12 km, la intrarea in comuna Dichiseni, turla unei clopotnite, precum si acoperisul tuguiat al unei biserici de lemn construita in stil maramuresean, anunta ca esti in preajma unui asezamant manastiresc.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor. Tronsonul Fetesti - Cernavoda al Autostrazii Soarelui a fost deschis circulatiei ieri, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Constructia ei a inceput in timpul Regimului Comunist, primul tronson Fetesti-Cernavoda de aproximativ 18 km a fost dat in folosinta in anul 1987. ... Tronsonul Drajna - Fetesti (36,6 km) a fost deschis circulatiei in anul 2007.
Adica la Fetesti. ... Mai putin podul de la Fetesti! Pentru asta trebuie sa platesc separat, ca asa vrea el, statul.
Lucrarile la cel de-al doilea tronson al autostrazii Soarelei, intre Drajna si Fetesti, au inceput acum mai bine de un an. ... Urmatorul tronson de autostrada se afla intre Fetesti si Cernavoda - unde s-a incheiat asfaltarea pe un fir si pe jumatate din al doilea.
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta. ... Seful Circumscriptiei Sanitare Fetesti va afla daca are concurenta dupa data de 16 mai a.
Primele tronsoane (Bucuresti-Fundulea si Fundulea-Lehliu) au fost date in folosinta din iunie 2004, iar urmatoarele bucati din "Autostrada Soarelui", Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda, vor fi terminate in 2006.
Astfel, turistii vor putea sa circule pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti pana la Fetesti. ... Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti face parte din Coridorul IV pan-european, care traverseaza Romania pe traseul Nadlac - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta.
Ministerul Transporturilor vrea sa suplimenteze bugetul alocat in acest an constructiei a doua tronsoane ale autostrazii Bucuresti-Constanta, respectiv Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda, cu 14,09 mi-lioane de lei, la 46,38 milioane de lei, din sumele necheltuite anul trecut.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a introdus ieri, 3 august, o taxa de utilizare a podului peste Dunare Fetesti-Cernavoda.
Care premier, facand anuntul referitor la prioritatile Guvernului pe anul 2006 - printre care si Coridorul IV, in acest an urmand sa fie finalizate lucrarile pe tronsoanele Drajna - Fetesti si Fetesti - Cernavoda (deci lucruri serioase!), la care s-a adaugat si indemnul de "investitii, investitii, investiti!" - Tariceanu nu s-a putut abtine sa nu faca referire si la matusa bogata Tamara.
Cand a ajuns la intersectia cu aleea Fetesti nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de P. ... Prahova, care circula pe aleea Fetesti dinspre aleea Perisoru catre str.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora (12:30), traficul rutier este intrerupt pe autostrada A2, pe sensul de mers Fetesti - Cernavoda, la kilometrul 147, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule (un autotren, un autocamion si o autoutilitara).
google-analytics.com