Cautare

447 de rezultate pentru "fete curve" (3.43 secunde)
Carpiti, cu haine patate de noroi sau nu, cu papuci de plastic sau cu batice, baieti, fete, mamaite, mosi sau barbati in toata firea s-au dus la hambarul fostului primar, Nicolae Marghiol, pentru a primi cartofi.
Ieri, la hotelul Continental, a avut loc o intalnire intre membrii Pro Democratia si reprezentantii mediului politic din judetul Bihor.
Ambele fete sunt credincioase", a declarat Mihoc pentru corespondentul MEDIAFAX. Nicu Mihoc este un actor cunoscut in Targu Mures, fost director artistic al Teatrului National din municipiu.
PSD Constanta are, in proportie de 90%, definitivata lista de propuneri pentru institutiile deconcentrate pe care le-a obtinut ca urmare a negocierilor si protocolului incheiat cu PD-L.
Ca este sau nu asa, ca o dovada ca politica are multe fete si ca bordelul nu este strain de ea, dupa sedinta, Ioan Griguta si Florin Maftei (care s-au "spurcat" reciproc in timpul intrunirii) au plecat zambitori unul langa altul, ba chiar au stat amical de vorba:
"Gurgu are bani, e un proxenet care duce fete in Spania, are numai 8 clase si abia poate sa citeasca o pagina de ziar pana la capat, dar crede ca totul i se cuvine.
Una dintre fete se va marita pe 19 septembrie, in comuna Rasca din Satu Mare, si va fi cununata de presedintele PSD, care i-a promis acest lucru la Sambra Oilor.
De la Tusnad presedintele Traian Basescu va pleca in judetul Alba, unde asteptat sa participe la "Targul de Fete" de pe Muntele Gaina.
80 de parlamentari numarati, e adevarat ca in Caragiale, cu doua la prefectura, doua la scoala de fete. Ma bucur sa vad ca doamna Anastase l-a citit pe Caragiale si ii si aplica principiile" Victor Ponta
Romanii sunt pacaliti zilnic, veti vedea fete rujate, cu ochii cat cepele: se reduc salariile! Banisorii astia nu ii producem.
Remarcabile fete. Mi-au spus ca vor sa intre in politica . Vrei sa-ti dau telefonul lor?... Cei trei ies pe usa care duce spre saloanele oficiale.
Chiar cu fiul meu mai mare, care are opt ani, mergem la udat la fete, mame si domnisoare. Il duc la udat si, la randul meu, ma duc la fostele colege de liceu sau de facultate care sunt in Cluj", a spus liderul deputatilor Uniunii.
Ce altceva s-ar putea intampla in afara dizolvarii catorva fete noi intr-o mare de nume vechi si ponosite? Cu un face-lift chinuit, PDL nu va putea sa-si refaca imaginea desfigurata de masurile impopulare luate de guvernul Boc, de stangaciile si erorile sale, de scandaluri, acuzatii de coruptie etc.
Istorioara mea este insa despre baieti rai, da’ rai (atentie, sunt incluse si fete). Intru zilele acestea in Gara de Nord a iubitei noastre capitale, Bucuresti.
Din pacate, asa arata filmul politic, ca in curtea scolii, unde baietii din clasele mici imbrancesc si pun piedici galiganilor care umbla cu fete.
fete bisericesti - agenti electorali cheamand la mantuire in actual mandatul pe masura fondurilor obtinute pentru catedralele unui neam facut cioburi;
Acolo nu sunt decat eu cu cele trei fete.De aceea promovez femeile in politica. Eu nu pot decat sa fiu un sustinator al femeilor care au ceva in cap.
"De 22 de ani vedem aceleasi fete si nu s-a intamplat nimic. Contracandidatul meu la presedintia Consiliului Judetean Dolj, domnul Prioteasa, a adunat destule mandate si are cateva realizari, dar nu remarcabile, si n-o sa multumeasca oamenii din acest judet.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
Au venit si cu fete noi, pare un schimb de generatii, cind lumea e saturata de imaginile lui Basescu, Boc, Udrea, Anastase.
google-analytics.com