Cautare

26123 de rezultate pentru "excizie prin vacum a tumorilor mamare" (6.28 secunde)
Cercetatorii francezi au pus la punct o terapie contra tumorilor pancreatice (Autoare : Magda Marincovici) Cercetatorii de la Inserm (Franta) sunt foarte aproape de a pune la punct o terapie contra cancerului de pancreas. Noua terapie consta intr-un virus capabil de a tinti exact celulele maligne pancreatice.
Magda Marincovici) Un nou medicament a fost identificat pentru tratamentul gliomului infiltrativ de trunchi cerebral, o tumora maligna depistata la copil. ... Jacques Grill, pediatru neuro-oncolog in departamentul de onco-pediatrie la spitalul Gustave Roussy , a identificat, recent, o molecula care ar putea permite tratarea acestui tip de tumora.
mariustuca.ro/ Rubarba contine un pigment care stopeaza cresterea tumorilor canceroase (Autoare:
- Stafidele reprezinta si o sursa buna de antioxidanti, care intervin in procesul de dizolvare si eliminare a colesterolului. ... Totodata, stafidele reduc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, sunt excelente pentru a combate oboseala si a preveni depresia si ajuta la tratarea starilor de anxietate.
DAN D.FARCAS) In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte in ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse in cadrul unei manifestari de mare anvergura, in Mexico City, pe 5 mai, in prezenta a numerosi ufologi de renume.
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectul de hotarare privind Testarea genetica la cancerul de san in stadii incipiente. Proiectul a fost aprobat in unanimitate.
Exista la ora actuala suficiente metode prin care se pot mentine atuurile feminitatii in forma maxima, chiar in afara celor chirurgicale. ... - Este recomandabil sa nu ignorati nici exercitiile zilnice de tonifiere a sanilor. ... - Exista si unele alimente care stimuleaza activitatea glandei mamare.
HALO, recent introdus in Romania, este un dispozitiv unic, de ultima generatie, care contribuie la identificarea precoce a cancerului de san. ... poate identifica anomaliile premaligne si maligne prin analiza celulelor obtinute din secretiile respective.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In ultimii doi ani, Ministerul Sanatatii a luat o serie de masuri foarte importante in beneficiul pacientelor, pentru a le sustine atat pe parcursul procedurilor medicale, cat si in dificila perioada post-operatorie.
Materialul are la baza anumite teorii si observatii prezentate in ceea ce a fost numit "The Doctrine of Signatures". ... Iar cineva, acolo, a vrut sa fie perfecta si sa vina in sprijinul nostru.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte. ... A urmat cursurile Liceului "Gh.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte.
Cea mai radicala metoda de prevenire a cancerului - Ce este mutatia BRCA Operatia de extirpare a sanilor (mastectomia), la care a fost supusa recent si actrita Angelina Jolie, reprezinta cea mai radicala metoda de prevenire a unui risc ridicat de cancer mamar.
La inceputul lunii februarie, a avut loc conferinta Cele mai sanatoase rezolutii pentru 2020, organizata de Ce se intampla, Doctore?. Evenimentul a fost gazduit de Therme Bucuresti si i-a avut ca invitati pe Dr.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
In revista Science Translational Medicine, autorii, de nationalitate britanica si maghiara, fac o prezentre a acestei performante medicale numite iKnife". Initial, bisturiul inteligent a fost folosit pentru a face diferenta intre carnea de vita si cea de cal.
Dintre femeile participante la testari, 70% au efectuat mamografii si 30% ecografii mamare. Rezultatele au fost destul de ingrijoratoare, 43% dintre femei fiind descoperite cu probleme de sanatate a sanilor.
- antecedente in familie de cancer al sanului - barbatii cu un parinte afectat de aceasta boala (mama, tata) sunt mai expusi riscului de a fi ei insisi afectati de cancer al sanului;
FARCAS) (Continuare) Richard Dolan a fost singurul ufolog implicat care a dat o declaratie, spunand ca nu este convins ca pe poze este un extraterestru, dar ca ar merita sa se mai faca investigatii suplimentare.
- Desigur, a arata ca lucrurile se puteau intampla in acest fel nu este echivalent cu a dovedi ca asa a si fost. O consecinta a acestei situatii este faptul ca intr-o alta parte in Univers ar putea exista forme de viata bazate pe D-aminoacizi si L-zaharuri.
google-analytics.com