Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (3.30 secunde)
Kincses a spus ca liderul UDMR pretinde ca a vandut drepturile de autor asupra poeziilor lui la o editura din Ungaria.
Patapievici foloseste logistica si influenta guvernamentala pentru a-si vinde cartile, ca sa nu mai vorbim de felul in care a pus mana Liiceanu pe editura", a declarat Comanici, referitor la persoanele care sustin demersul lui Basescu de modificare a Constitutiei.
Inspectorii s-au autosesizat in aceasta saptamana in urma unor articole aparute in presa, privind contracte incheiate de editura Speranta, detinuta de liderul PRM cu o firma de constructii.
5385/06.10.2010 era si aceea de a avea cel putin 3 ani vechime intr-o editura (art. 1, lit.
Dar aceste masuri au fost sporadice, iar mai apoi deportarile au fost reluate". (din volumul "Un taciune smuls flacarilor", Editura Hasefer, 1996, pg. 84 - 85) Si inca una:
Volumul "Ion Iliescu - Fragmente de viata si de istorie traita", a aparut la Editura Litera. Ziarul Puterea a intrat in posesia cartii, din care va prezinta cateva fragmente.
o icrisoara diplomatica, un institut cultural, o stergere de datorii la editura, un piscot, acolo, ceva: sau chiar niscaiva carnati la o lansare de "fundatie crestin-democrata".
Prim-vicepresedintele democrat-liberal a tinut si sa sublinieze ca a muncit ‘pe branci, de la 19 ani‘, cand a avut primul sau job de corector la o editura.
Prim-vicepresedintele democrat-liberal a tinut si sa sublinieze ca a muncit ‘pe branci, de la 19 ani‘, cand a avut primul sau job de corector la o editura.
A doua zi dimineata m-au insotit pana la editura. Pana la ora 11.00 in dimineata de 22 decembrie au stat permanent acolo.
Legea prevede, printre altele, ca vor fi lustrate persoanele care au avut functii politice de conducere retribuite de PCR, in aparatul central, regional, raional, al Partidului Muncitoresc Roman, membrii si membrii supleanti ai Comitetului central al PCR, membri ai Consiliului de stat, de ministri, directorii de editura.
(...) Varianta votata nu face nici ea distinctia intre culpa unui fost ministru comunist, cea a unui director de editura din vremea lui Ceausescu si vinovatiile pe care ar trebui sa le asume diverse categorii de procurori care au lucrat in comunism.
I, de 69 de lei, aparuta la Editura Beck, fenomen ce nu figureaza in declaratia de avere. Jegul de volum II face 50 de lei, deci un student care se amageste ca va promova examenul decarteaza fix 119 lei".
PAMFLET DE TUDOR ARGHEZI Publicat in Informatia zilei, 30 septembrie 1943, face parte din volumul Pamflete, Editura Minerva, 1979 Preluat de pe site-ul http://100ro.blogspot.ro
Ajungem la invatamant si am o veste buna - editura Didactica, aia pe care o urati cu atata furie, probabil ca exista niste tare din copilarie, din tinerete, a inceput sa distribuie, in premiera pentru Romania post decembrista, manualele de clasa a VI-a pentru anul scolar urmator.
Grupul de presa si editura „Tribuna Economica“ a premiat in cadrul evenimentului organizat anual, „Laurii Tribunei Economice pe anul 2005“, performanta economica si creativitatea, calitatea si diversitatea, precum si competitivitatea in afaceri.
O alta societate bucuresteana, SC Editura Univers Enciclopedic SRL, ridica la Neptun, un alt bloc de locuinte de vacanta, cu trei etaje, in timp ce "Imobiliara" SRL (tot din capitala), va finaliza pana in vara un complex de apartamente de vacanta de lux, cu patru etaje (care include 19 apartamente si 2 penthouse-uri de trei si patru camere) si toate utilitatile necesare incluse (la care se adauga piscina, jacuzzi, receptie si ...
Ghidul in limba romana va fi publicat de catre Egmont Romania, editura care detine exclusivitate in tara pentru drepturile de publicare a cartilor unor companii precum National Geographic, Disney, Warner Bros si Mattel.
Ghidul in limba romana va fi publicat de catre Egmont Romania, editura care detine exclusivitate in tara pentru drepturile de publicare a cartilor unor companii precum National Geographic, Disney, Warner Bros si Mattel.
Polirom publica volumul "Capitalismul incotro? Criza economica, mersul ideilor, institutii" semnat de Daniel Daianu. Lucrarea contine studii, articole si interviuri publicate de autor in ultimii ani.
google-analytics.com