Pedelista Mireille Radoi este de marti noul director al Bibliotecii Central Universitare. Radoi a fost sefa de promotii la Academia Nationala de Informatii, din cadrul SRI.
"Biblioteca Centrala Universitara are, din data de 16 noiembrie a.c., un nou director general: Mireille Radoi, membru PD-L. Cine nu a auzit de Mireille Radoi, trebuie sa isi aminteasca de propunerea de Guvern alternativ, inaintata de PD-L, in iulie 2008. Doamna Radoi figura pe lista propunerilor, ca membru in cadrul Comisiei de Aparare, alaturi de fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea ai fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu. Mireille Radoi era recomamdata ca sef de promotie al Academiei Nationale de Informatii din cadrul SRI, promotia 2006", sustine site-ul spunesitu.ro.
Site-ul citat sustine ca Radoi nu are nicio tangenta cu biblioteconomia si ca intregul concurs pentru ocuparea functiei ar fi fost cu dedicatie pentru doamna Radoi.
""Metodologia de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor de director si de director adjunct la bibliotecile centrale universitare si la Biblioteca Pedagogica Nationala "I.C. Petrescu" din Bucuresti" a fost creata, cu dedicatie speciala, pentru doamna Radoi. Astfel, una dintre conditiile de inscriere in concurs, stipulata in Ordinul ministrului Funeriu Nr. 5385/06.10.2010 era si aceea de a avea cel putin 3 ani vechime intr-o editura (art. 1, lit. "J"). Mai mult sau mai putin surprinzator, Mireille Radoi era singura care indeplinea aceasta conditie".