Cautare

291 de rezultate pentru "aurora shopping" (3.52 secunde)
Farcas) (continuare) Aurora boreala in mlastina? Dupa toate aceste semnalari, un profesor de la Adrian College a venit totusi cu teoria ca luminile pe care le-au urmarit politistii erau aurora boreala.
Nu uitati sa va alocati macar o zi pentru shopping. ... Tot aici, intre reprizele de shopping aveti posibilitatea de a savura un ceai intr-unul dintre saloanele de ceai din zona.
InterCom Film distribuie in Romania filmul Triple 9, care va avea avanpremiera marti, 8 martie, la ora 19.30, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City; ... Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
Si, cum era si firesc, pentru ca se aflau intr-o tara turistica si comerciala, au facut turism si shopping. Pentru ca "este pacat sa ajungi in Grecia si sa nu vezi Atena, Acropole.
Pentru turistii romani, cele mai populare destinatii pentru shopping sunt Turcia (Istanbul), Emiratele Arabe Unite - Dubai, China, Marea Britanie (Londra), Franta (Paris), Austria (Viena), Italia (Milano), Ungaria (Budapesta), SUA (New York) si Thailanda.
Grupul austriac Venta Real Estate va inaugura, in 15 noiembrie, centrul comercial Solaris Shopping Park, cu o suprafata de 10.000 mp, investitie cu o valoare de peste 10 milioane de euro, situat intre orasele Turda si Campia Turzii din judetul Cluj.
Firma are ca obiect principal de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii", iar de pe site-ul ei aflam ca are in desfasurare mai multe proiecte imobiliare, cum ar fi Charles de Gaulle Plaza - Bucuresti, Iris Shopping Center Titan, Avrig Business Center, Lafarge Headqaurters, The Canadian Embassy, Iris Shopping Center Pitesti, Zalau Business Center, Bucarest Tower Center, Eminescu Residential Tower, precum si mai multe "business centers" in Brasov, Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Sf.
Redactorul-sef al cotidianului "Jurnalul National", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bataie, luni seara, in centrul comercial Baneasa Shopping City, de catre doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu.
Magazinele Reserved sunt amplasate in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Liberty Center si Baneasa Shopping City (Bucuresti). ... Magazinele D’s Damat se afla in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet, din Bucuresti.
Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center si Kaufland Mihai Bravu si Carrefour Orhideea in timp ce in Pitesti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Craiova Targu Mures si Ploiesti, detine cate 2 magazine, iar in Iasi numarul acestora a ajuns deja la 3.
Brasov, Coresi Shopping Resort â€" 18-19 aprilie; ConstanÈ›a, Maritimo Shopping Centerâ€" 25-26 aprilie. In perioada 12 Martie â€" 3 Mai 2015, UNIQA Asigurari pune fericirea mai presus de orice!
JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare, redeschide magazinul din Militari Shopping sub un nou concept danez, axat pe produse pentru dormitor.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Cele mai bune aplicatii mobile pentru fashion si shopping Majoritatea aplicatiilor mobile destinate femeilor ofera sfaturi pentru ingrijire, wellness, diete, dar si ultimele informatii in materie de fashion si styling.
Pentru a cumpara un pachet alcatuit din smartphone si abonament 4G, cei interesati sunt asteptati in magazinele Orange din Baneasa Shopping City, Universitate, Europe House-Piata Victoriei, Calea Mosilor, Iride, precum si in magazinul Orange de pe strada Muresenilor din Brasov.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
Cei mici si cei mari se vor bucura de un maraton al povestilor, printr-o serie de manifestari artistice care se vor desfasura atat la Teatrul Itinerant Tandarica, aflat in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR)- Sector 3, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, cat si la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica.
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro , www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).
google-analytics.com