Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (8.33 secunde)
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a introdus in cadrul tranzactionarilor de ieri un nou instrument financiar numit drepturile de preferinta (drepturi de preemptiune) asupra noilor actiuni emise de catre o mare companie de pe piata imobiliara romaneasca.
Pentru a deveni opozabile tertilor, hotaririle adunarilor generale vor fi depuse, in termen de 15 zile, la Oficiul Registrului Comertului spre a fi mentionate in registru si publicate in MOF.
Tinerii democrati galateni se pregatesc sa apere si sa respecte drepturile cetatenilor romani si sa scape tara de rusinea de a fi condamnata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Mai exact miercuri seara a avut loc seminarul intitulat “Drepturile cetatenesti prevazute de Constitutie si aparate la CEDO”.
Imi plac drepturile la replica. ... Ce este cel mai amuzant si mai amuzant la drepturile la replica este faptul ca sunt cate unii care ne spun ca noi ne-am permis sa-i jignim, sa-i ofensam, sa folosim un limbaj - ca sa citez - suburban etc.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Bulgarii ameninta cu inchiderea porturilor dunarene Vidin si Oreahovo si reclamarea Romaniei la Bruxelles in semn de protest pentru noile tarife portuare, propuse de Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Fluviale (APDF) SA Giurgiu incepand cu data de 1 august.
41 prevede ca in exercitarea atributiilor de serviciu politistul este obligat sa prezinte insigna sau legitimatia de serviciu, dupa caz, pentru a-si face cunoscuta, in prealabil, calitatea, cu exceptia situatiilor in care rezultatul interventiei sau siguranta ulterioara a politistului ar fi periclitata.
Pentru a fi valabile pe teritoriul statelor membre, asigurarile vor ingloba actuala Carte Verde. In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea saptamana. ... In Bucuresti a cazut prima zapada, spre bucuria copiilor si disperarea soferilor.
Aici, dupa o scurta discutie cu specialistii Societatii Nationale de Exploatare a Sarii, presedintele a fost luat cu asalt de aproximativ 100 de localnici nemultumiti de modul in care au fost distribuite despagubirile pentru sinistratii din 2001, 2003 si 2004.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Initial, se vorbea ca taxa de poluare sa fie introdusa pentru a descuraja invazia importurilor de autoturisme second hand, o data cu anularea restrictiilor in acest sector. Potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal insa, aceste taxe vor fi aplicabile oricarei masini inmatriculate pentru prima data.
Pentru masinile cu capacitatea cilindrica cuprinsa intre 1.601-1.800 de centrimetri cubi, costul politei creste de la 260 de lei, cat era in acest an, pana la 522 de lei in 2007, in cazul aceleasi companii. Pentru persoanele juridice, preturile cresc si mai mult de 100%.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Gandul publica un grupaj intitulat 'Boc pregateste Romania pentru revolutia masinutei electrice: ... Dan Lazar, consilier al lui Emil Boc si presedinte al "Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de incurajare a fabricarii autovehiculului electric in Romania", recunoaste ca el este deocamdata in faza de alfabetizare in domeniu.
De asemenea, mare parte dintre actualii parlamentari USL vor candida pentru un nou mandat, inclusiv Dan Voiculescu. ... In rest, toti ceilalti isi vor incerca sau reincerca norocul pentru a deveni sau redeveni parlamentari.
Propuneri ale unor service-uri auto catre ASF pentru un pret corect la RCA: ... De aici situatia aberanta prin care tinerii isi vand si inmatriculeaza masinile pe numele unor rude mai varstnice pentru a plati un RCA redus.
Semaforizarea unor intersectii, reabilitarea unor locuri de joaca sau a unor institutii de invatamant, modernizarea unor strazi sunt cateva dintre "tintele" teoretice pentru acest an.
"Am accelerat atat cat s-a putut discutiile despre centura Craiovei pentru ca este un proiect finantat din fonduri ISPA si depinde foarte mult de banii europeni si nu de deciziile mele. ... Ministrul a declarat ca s-au luat in calcul mai multe variante pentru realizarea centurii municipiului Craiova.
Asigurarea RCA poate ajunge la 1000 de euro Piata RCA din Romania risca sa se blocheze daca sumele platite de asiguratori sub forma de daune materiale si, mai ales, pentru vatamari corporale si decese vor continua sa creasca in ritmul actual, arata, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu.
google-analytics.com