Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (4.50 secunde)
Membrii Comisiei pentru drepturile omului ti ai Comisiei juridice din Senat nu s-au inteles, marti, asupra a ceea ce votau, respectiv daca elimina din Ordonanta ANI termenul "avere nejustificata" sau cel de "avere ilicita".
Articolul 14 al proiectului a fost insa votat joi in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor intr-o forma care pune coalitia pe un butoi de pulbere.
In 2000 si-a lansat, la Bucuresti, albumul ''40 de ani de la primul disc'', drepturile de autor incasate din vanzarea albumului fiind donate prin Crucea Rosie unor orfelinate si azile de batrani.
De asemenea, angajatul Petrom ar putea sa se adreseze ministerului prin intermediul unui reprezentant legal, care poate fi si o asociatie.
Avocatul Elod Kincses, care a fost presedinte al Organizatiei UDMR Mures, a descoperit ca membrii UDMR pot face parte si din alte partide politice, intrucat Uniunea este inregistrata ca asociatie si nu ca partid politic.
Proiectul consta in organizarea unei prezentari destinate strict companiilor italiene, in care vor fi expuse diverse masini si utilaje, dar si preparate specifice bucatariei italiene.O alta noutate importanta este organizarea intr-un pavilion cort a unei participari de grup de catre o asociatie de crescatori de animale din Marea Britanie, cu expunere de animale vii (ovine, bovine, porcine), asociatie ce beneficiaza de sustinerea Ambasadei si a Guvernului Marii Britanii, pe o suprafata totala de expunere de 800 de metri patrati.
traditionalul minifestival pe apa organizat in parteneriat cu Asociatia Milla 23 - Ivan Patzaichin - competitie de vaslit, care se va desfasura cu cele 3 canotci puse la dispozitie de Asociatie, fiecare echipaj fiind alcatuit din 10+1 membri; ... sunt furnizate de catre Asociatie.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Corneliu Ciontu, a declarat ieri ca isi propune ca, pana la sfarsitul lunii, sa depuna la Tribunal documentele pentru inscrierea Partidului Popular (PP). El a precizat ca, de ieri, s-a demarat campania pentru strangerea de semnaturi pentru inscrierea noului partid.
Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a respins ieri cererea primarului Constantei, Radu Mazare, de a-i fi verificate dosarele de o comisie parlamentara speciala de ancheta. ... Deputatul Nicolae Paun, presedintele Comisiei pentru drepturile omului a declarat insa ca, dupa refacerea documentatiei, cazul va fi rediscutat.
De exemplu, un astfel de amendament blocheaza orice portita pe care samsarii imobiliari ar putea sa o foloseasca, stipuland ca despagubirile oferite acestora vor fi supuse unor evaluari, pentru a se asigura faptul ca drepturile litigioase nu au fost achizitionate la suprapret.
123/2005, care se refera la drepturile de autor si drepturile conexe, poate conduce la o scumpire cu cel putin 15% a abonamentului la cablu si la o scadere a capacitatii televiziunilor si a radiourilor de a oferi programe publicului, a declarat ieri Radu Petric (foto), presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC).
La fel si cand esti intrebat de politist, ca de multe ori te intreaba ca sa vada cu cine are de-a face, daca stii pentru ce ai fost oprit. ... Unde mai pui ca primesti la amenda initiala si un bonus pentru ca nu ai asupra ta documentele.
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
Centrul pentru Inovatie in medicina a prezentat concluziile unui studiu sociologic intitulat Romanii si cancerul.
In Romania exista o institutie intitulata Consiliul de monitorizare a implementarii Conventiei ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilitati. Inainte de crearea acestei institutii, Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare privind Strategia si Planul Operational privind implementarea Strategiei nationale O societate fara bariere pentru persoanele cu dizabilitati, 2015-2020.
Nu pot sa ma angajez in numele colegilor mei din Senat, dar am simtit, in institutia pe care o prezidez, ca atunci cand exista o tema consensuala sau de interes general, de obicei colegii, indiferent de culoarea politica, nu au dificultati pentru ca legea sa mearga mai departe", a declarat, miercuri 6 iulie, Presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana, cu ocazia lansarii raportului de cercetare "Administratie publica in beneficiul copiilor - Masurile generale de implementare a Conventiei privind Drepturile Copilului la nivel central si local in Romania", realizat de Organizatia Salvati Copiii.
se va organiza la Bruxelles, in cadrul Parlamentului European, conferinta pentru Reglementarea statutului artistilor in Uniunea Europeana, in cadrul careia si artistii romani vor pleda pentru drepturile lor. ... - crearea unui sistem de pensii pentru artisti - gestionarea colectiva a drepturilor conexe ale artistilor, la standarde europene.
In Romania, sunt 28.694 de copii care au handicap mental, auditiv si asociat, care implica intarzieri sau dificultati in achizitia limbajului, conform Autoritatii Nationale pentru Persoane cu Dizabilitati.
Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr.
Pe de alta parte, Cornel Popa a precizat ca Noul Cod Civil contine o reglementare care este in general mai protectiva pentru "partea mai slaba din punct de vedere economic, optica ce se manifesta prin diverse prevederi, cum sunt, spre exemplu, cele legate de impreviziune (care va permite adaptarea contractului in cazul in care executarea prestatiilor contractuale devine, dupa semnarea contractului, excesiv de dificila din punct de vedere economic pentru una dintre parti) sau cele privitoare la leziune, ca viciu de consimtamant (care permit anularea sau, dupa caz, modificarea contractului, in cazul in care intre prestatiile partilor unui contract exista o disproportie de valoare considerabila)".
google-analytics.com