Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (2.92 secunde)
Federatia Patronilor Bihor organizeaza, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din Primaria Oradea, cea de a II-a editie a Conferintei economice "Cum si cu ce construim la nivel european in Romania". Coorganizator este Zona Metropolitana Oradea (ZMO).
O parte din tarile membre UE au impus, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de restrictii pentru romani pe piata fortei de munca. Totusi, unele dintre ele nu au renuntat total la forta de munca din Romania.
Taxa pentru localuri majorata cu 100% Edilii vor introduce o reducere de 5% pentru plata integrala a impozitelor locale Municipalitatea ti-a prezentat ieri propunerile in ceea ce privette politica fiscala pentru anul in curs ti pentru urmatorii ani de mandat.
Pentru a preveni un potential esec în cariera, specialistii va sfatuiesc sa alegeti o meserie care este cautata pe piata.Multe din locurile de munca pe care activeaza românii implica mai mult decât o singura responsabilitate.
Acordarea alimentatiei de efort, de care la ora actuala beneficiaza circa 7.000 de siderurgisti care muncesc in conditii grele, va reprezenta subiectul discutiilor dintre sindicalisti si conducerea Combinatului, deoarece au aparut unele nemultumiri.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut in data de 2.03.2016 o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Munca suplimentara.
„În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
Dupa ce conducerea Cemtrade SA (fabrica de alumina) Oradea a declarat razboi, in cursul zilei de marti, conducerii SC Electrocentrale Oradea, acuzand-o de santaj si de faptul ca nu respecta o hotarare judecatoreasca emisa de Curtea de Apel Bucuresti, miercuri dupa-masa rusii de la fabrica de alumina au lasat-o mai moale cu declaratiile razboinice.
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
Conducerea fabricii de alumina din Oradea ne-a anuntat, la finele anului trecut, ca a fost inceputa procedura de intrerupere a activitatii de productie de alumina. Decizia a intervenit dupa o analiza detaliata a tuturor factorilor de pe piata interna si a contextului international.
Sindicalistii satmareni din cinci confederatii sindicale vor incepe de astazi ample actiuni de protest legate de propunerile de modificare a Codului Muncii, dupa un program stabilit de comun acord.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Prognoza meteo pentru saptamana 14 20 Martie 2017 b365.ro informeaza: ... BUCURESTI MARTI, 14 MARTIE: Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. BUCURESTI MIERCURI, 15 MARTIE:
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
Constructorii romani se confrunta in prezent cu o criza acuta de forta de munca pe piata de profil. Statisticile oficiale spun ca deficitul este de 45%. ... importul de forta de munca din statele nemembre UE.
google-analytics.com