Fortinet - pionierul si totodata liderul in domeniul solutiilor unificate de securitate - a anuntat ca a devenit membru al SecureIT Alliance, un grup de parteneri care lucreaza impreuna pentru a dezvolta solutii de securitate pentru platforma Microsoft. In calitate de membru, Fortinet poate colabora mai interactiv si mai devreme cu Microsoft si alti membrii ai aliantei, iar aceasta colaborare va conduce la un raspuns mai rapid fata de intrebarile si ingrijorarile clientilor privind vulnerabilitatile.

SecureIT Alliance este o colaborare intre parteneri pentru a ajuta membrii sa construiasca solutii noi si inovative de securitate si sa comunice cu cu clientii despre solutiile de securitate si parteneriate. Alianta pune la dispozitie un forum prin care membrii pot primi de la Microsoft o platforma noua de informatii si pot colabora in probleme ca cele mai bune practici privind codul de securitate, interoperabilitate, integrarea produselor si serviciilor, ca si comunicarea publica privind solutiile de securitate.

"Ca lider in solutii unificate de securitate, Fortinet e bine venit in SecureIT Alliance" a spus Gerry Albert, directorul SecureIT Alliance. "Cu reteaua globala de cercetatori in securitate de la FortiGuard, Fortinet ofera un bonus de expertiza in securitate si solutii de care vor beneficia atat colaboratorii din industria IT cat si profesionistii din domeniul IT, care se bazeaza pe alianta pentru a-si orienta deciziile si dezvoltarea".

"Pe masura ce hackerii devin mai periculosi, companiile de securitate trebuie sa devina mai inovative in termenii combaterii atacatorilor" a spus Richard Stiennon, chief marketing officer la Fortinet. "SecureIT Alliance cheama liderii si inovatorii sa actioneze oferindu-ne un forum in care sa colaboreze si sa comunice pe problemele cele mai periculoase si mai presante. Aceasta alianta extinde beneficiile retelei FortiGuard catre clienti, favorizand o cercetare mai larga si un raspuns mai rapid la vulnerabilitatile critice si amenintarile potentiale."

DESPRE FORTINET
FORTINET este singurul producator de solutii unificate de securitate care foloseste propria tehnologie de chipuri ASIC pentru a spori vizibil performantele antivirus si a celorlalte functii de securitate. Compania a dezvoltat intr-un singur produs 8 functii accelerate de ASIC: Antivirus, VPN, Firewall, IPS, Filtrare de continut web si email, Antispam, Traffic shaping, Detectare si Blocare IM/P2P.
Gama de produse FortiGate de la Fortinet permite trafic intre 50 Mbps si 70 Gbps, ceea ce acopera toate nevoile pietei. Un element de noutate absoluta este politica de preturi. Toate produsele FortiGate sunt comercializate fara restrictii de licenta, licenta acordandu-se per produs, indiferent de numarul de utilizatori, ceea ce face aceste produse si mai accesibile.