Inainte de intalnire, doua treimi dintre persoanele chestionate au tastat numele pretendentului pe Google pentru a afla informatii despre el.
Un studiu britanic arata ca site-urile de socializare joaca un rol important in povestile de dragoste sau in aventurile de o noapte. Un sondaj realizat de revistele Shape si Men‘s Fitness indica faptul ca retelele de socializare sunt tot mai implicate in viata amoroasa si sexuala a oamenilor, relateaza Reuters.
Din cele 1 200 de persoane chestionate, 58% dintre barbati cred ca Facebook si alte retele de acelasi fel permit cucerirea mai usoara a unei femei decat metodele traditionale de agatare. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, aceasta cifra este mult mai mare in randul femeilor: 80% au incredere in capacitatea de intermediere a retelelor de socializare.
In plus, sondajul arata ca internetul intervine in toate stadiile relatiei. Inainte de intalnire, doua treimi dintre persoanele chestionate au tastat numele pretendentului pe Google pentru a afla informatii despre el. In sfarsit, culmea romantismului, aproape jumatate dintre ele au recunoscut ca li s-au facut avansuri prin mesaje postate pe Facebook. Prin urmare, buchetele de trandafiri, inelele si serenadele pot merge la reciclare, incheie Reuters.