In urma cu o saptamana a avut loc primul eveniment Virtualized, dedicat profesionistilor din HR care a adunat online 869 de participanti. Astazi anuntam oficial calendarul urmatoarelor 5 evenimente din seria virtuala:
19 mai - Virtualized: Java & .NET - Structured data in Unstructured times
9 iunie - Virtualized: Retail and e-Commerce in a new impactful era
30 iunie - Virtualized: The Next Wave of Innovation
15 iulie - Virtualized: Synergy and Disruption in the financial landscape
30 iulie - Virtualized: The State of IT OPS & Cybersecurity
Asadar, pe 19 mai, incepand cu ora 14:00, se desfasoara Virtualized: Java & .NET - Structured data in Unstructured times, care cuprinde 2 track-uri de continut: unul dedicat limbajului Java si unul platformei.NET.
In track-ul de Java, keynote-ul este sustinut de Jens Schauder, Spring Data Committer la Pivotal, care ne va dezvalui modul de proiectare al unui model de obiect folosind DDD si aducand in discutie Database Admins.
Simultan, pe track-ul de .NET, va fi prezent Steve Gordon, Microsoft MVP and Senior Developer la Madgex, care va identifica unele HTTP anti-patterns si greseli comune ale HttpClientFactory. De asemenea, acesta va sustine o demonstratie a librariei Polly, care ajuta progamatorii in diminuarea ratei de esec a unei aplicatii.
Astfel evenimentul ofera acces la 2 track-uri care se vor desfasura in paralel, fiecare cu o sesiune a unui speaker international si 2 bold talks, unde experti ai companiilor de top din Romania vor discuta despre provocarile cu care se confrunta programatorii Java si .NET.
De asemenea, in zona expozitionala virtuala poti interactiona cu reprezentatii companiilor partenere si poti afla mai multe despre solutiile de business prezentate de acestia.
Inregistrarile sunt deschise pentru toate conferintele, asadar poti sa iti rezervi biletul de acces chiar acum. Te incurajam sa dai forward acestui e-mail colegilor si prietenilor interesati si sa va alaturati impreuna seriei de evenimente Virtualized.