Cum sa transferi pozele din telefon? O intrebare primita pe adresa redactiei la care am cautat cel mai bun raspuns. Astfel am gasit mai multe aplicatii interesante, dintre care cea mai simpla si usor de folosit este Wifi File Transfer, un program disponibil gratuit in Google Play, relateaza GadgetReport.ro Cu ajutorul aplicatiei, puteti transfera fisierele din telefon pe PC (poze, documente, aplicatii, etc) la o viteza mult mai mare decat viteza conexiunii prin bluetooth. Pentru a putea face transferul trebuie, bineinteles, sa aveti o conexiune wireless si, in plus, telefonul si calculatorul sa fie conectate la aceasta.
Wifi File Transfer are o interfata foarte simpla. Din momentul in care ati instalat-o, este de ajuns sa apasati pe butonul de start pentru pornirea conexiunii.
Cum sa transferi pozele din telefon in laptop fara niciun cablu
Pe ecranul telefonului veti primi un mesaj cu o adresa pe care trebuie sa o scrieti pe browserul de pe laptop sau PC. In momentul in care dati enter, conexiunea este realizata si aveti acces la toate fisierele din telefon.
Daca folositi aplicatia pe o retea de tip hot-spot, este recomandat sa folositi o parola pe care o puteti alege accesand setarile aplicatiei.
Nu uitati sa apasati pe butonul de Stop, dupa finalizarea transferului datelor.