arenait.ro informeaza: Concurs Tenda - castiga un router wireless si doua accesorii (Autor: Gabriel)
Mai tineti minte router-ul F300? I-am facut un review AICI (https://www.arenait.net/2017/03/20/tenda-f300-router-wireless-ieftin-acoperire-mare.html) si m-am declarat multumit de el. Ei bine acesta s-a reintors la mine impreuna cu doi prieteni. Si ne-am decis sa facem un concurs pentru voi si sa vi le oferim cadou. Treaba este foarte simpla. Vrem sa va oferim cateva produse de buna calitate, iar voi trebuie sa aratati ca ne urmariti. Despre router am vorbit in review, insa despre cele doua produse noi nu am apucat caci abia le-am primit. Dar va zic pe scurt despre ce este vorba. Tenda W311M este o placa de retea pe USB care capteaza semnalul wireless din locuinta. Ofera viteze de pana la 150Mbps si este foarte util daca nu ai wireless la PC. Mi s-a intamplat de multe ori sa merg cu unitatea mea la prieteni si sa nu avem suficiente cabluri de internet. Cat despre Tenda A9, este un range extender foarte util oricui. Eu locuiesc la curte si am un spatiu generos as spune. De multe ori am probleme cu semnalul cand stau in curte sau cand ma duc pana la poarta. Cred ca sunteti si voi in situatia asta. A9 ofera doua antene si viteze de pana la 300Mbps.
Sa va spun acum despre concurs. Nu trebuie sa faceti ceva iesit din comun.
- Like la pagina de Facebook Tenda Romania (https://www.facebook.com/tendaromania/?fref=ts)
- Like la pagina de Facebook ArenaIT (https://www.facebook.com/ArenaIT/?fref=ts)
- Comentariu aici pe blog, NU pe Facebook, in care sa ne spuneti cateva situatii cand unul dintre produsele de mai sus v-ar fi fost de folos.
Punem punct acestui concurs in data de 8 mai la ora 23:59. Castigatorul o sa fie extras la o data ulterioara prin random.org. Cine nu respecta toti pasii este exclus din concurs.

Sursa: arenait.ro