ArenaIT informeaza: Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.)
Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT. Premiem trei participanti!
Cateva cuvinte despre Smart Protection
Eu am aflat despre Smart Protection intamplator, cand mi-am cumparat folie de protectie pentru Vector Luna si am fost atat de multumit ca am scris acest review. Sunt de parere ca merita sprijinite afacerile din Romania care chiar pun accent pe calitate si pe satisfactia clientului, mai ales ca-s foarte putine. Oamenii de acolo au apreciat review-ul si au venit cu propunerea asta de concurs odata cu aniversarea lor.
Iar acum sa va spun cateva cuvinte despre firma:
Pe scurt am inceput acum 3 ani , de atunci dezvoltam in continuu produsul nostru, folia Clasic Smart Protection, avem ca marca inregistrata Smart Protection. Materia prima folosita este Made in US, prelucrarea si productia sunt efectuate exclusiv la Zalau. De-a lungul timpului am schimbat mai multe ambalaje de carton iar in prezent folia si kitul complet de instalare este livrat intr-un ambalaj premium din lemn pentru a oferi o rezistenta mai mare in timpul transportului. Pe partea de productie, incepand cu 2016 am investit zeci de mii de euro in schimbarea utilajelor si a procesului de productie pentru a creste calitatea produsului finit. In prezent ne bucuram de o comunitate de peste 37k pe pagina noastra de Facebook, peste 20k de clienti si parteneriate cu entitati importante ale comertului romanesc online si offline. Amintim eMAG, Vector Watch, Domo si peste 50 de parteneri GSM.
Folosind codul SPDAY35 aveti 35% reducere la orice folie de protectie.
Concursul, castiga trei folii full body
Acum sa va spun despre concurs. E primul concurs la care concursomanii nu vor fi acceptati, ca am spus ca vom face asta exact dupa ce am implinit 10 ani de zile. Detalii aici: https://www.arenait.net/2017/02/10/concursul-arenait-10-concluzii-planuri-viitor.html
Premiem trei participanti cu cate o folie full body Clasic Smart Protection pentru telefonul ales. Concursul tine 3 zile, pana vineri la ora 23:50. Extragerea se va face cu random.org la cateva zile dupa inchiderea concursului. E optional, desi de apreciat pentru efortul nostru, sa dati share acestui articol si like paginilor noastre de Facebook: ArenaIT, Smart Protection. E obligatoriu sa ne lasati un comentariu AICI, nu pe Facebook, cu modelul de telefon detinut. Unele comentarii intra in moderare si noi le verificam. Nu comentati de mai multe ori.

Sursa: arenait.ro