Constantin Gheorghe noteaza pe pagina sa de Facebook, legat de disputa din Parlament Ciolos - Dragnea:
- Vad asa o jubilatie baloasa prin media, dar si pe FB, pe motiv ca Julien le-a tras-o parlamentarilor. Ba! Nu e cazul! Nu alora le-a tras-o Julien. Ne-a tras-o noua, ba! Si te pomenesti ca a ajuns sa ne placa, de vreme ce ne bucuram ca suntem sodomizati de un birocrat mediocru, sluga a unor interese care sigur nu sunt identice cu interesele noastre.
Reproducem in continuare comentariile suculente la aceasta postare:
- Ovidiu Sebastian Toader: Au tacut toti chitic cand s-a descoperit ca au incercat sa schimbe pe sest Codul Fiscal iar acum sunt in extaz ca niste zombi pentru ca nu stiu ce rahat a mancat piticul in fata lui Dragnea. Doamne, ce natie dementa!
- Dragos Valentin Tudose : Daca astia ai lu' Julien nu fac un scor bun la alegeri sa vezi coada la Madam Kovesi printre microfoane cu ei. Asta dupa ce ii sparge nea Traian cu partid cu tot.
- Laurentiu Catrina: nu au incercat pe sest. sau a fost pe sest ptr aia care care habar nu au. de curiozitate mergi pe pagina lui biris si ai explicatiile acolo. dupa aia vorbim.
- Ovidiu Sebastian Toader: Amice, fa PR la alta masa. Carul cu prostovani e la Hoitnews sau alte asemenea ciupengarii.
- Andrei Belous Laurentiu Catrina: Argumentul major al lui Biris era ca vezi domne patronatele sunt incantate de bagarea pe gat a CAS-ului angajatilor, adica el a spus de fapt ca stapanii de scalvi sunt incantati ca va trebui sa dea mai putina mancare sclavilor. Insa argumentul major era sa le placa sclavilor, nu stapanilor de sclavi.
- Laurentiu Catrina Ovidiu Sebastian Toader: tu esti destept inainte sa citesti.
- Laurentiu Catrina Andrei Belous: ai citit ce zice si biris sau comentezi la comentarii? singurii care pierdeau erau aia cu deduceri pe baza de drepturi intelectuale.
- Andrei Belous: L-am auzit la realitatea fm mi-a fost de ajuns.
- Laurentiu Catrina: cu ce le-a tras-o?
- Viorel Dan Nastase: Pe vremuri era un banc in care unul era indignat: Nu ma deranjeaza ca mananc c, ma deranjeaza ca ma obliga sa spun ca e si bun. Acum nici bancuri nu se mai scot.Umorul este permanent si oriunde. Numai ca ranjim manzeste.
- Florian Popa: Partea dementiala e alta: Ciolos a fost umilit de Dragnea, care a sters podeua - pardon mocheta - Parlamentului cu el. Azi noapte n-aveam somn si m-am crucit citind pe diverse site-uri compunerile armatei de feibucisti care clabuceau laude la adresa lui Ciolos.