BERBEC 21.03-20.04: Inceputul saptamanii va gaseste foarte preocupati cu treburile casei. Se pare ca doreati de mult timp sa faceti schimbarile planificate pana la ultimul detaliu si acum a sosit momentul sa va puneti in aplicare planurile. Mult succes!

TAUR 21.04-21.05: Sunteti capabili doar sa va faceti in gand planurile unui concediu de vis. Deocamdata ramane o himera o investitie in acest sens. Poate doar daca gasiti sponsorul pentru distractia mult visata, atunci o sa va vedeti visul cu ochii. Nu se stie niciodata...

GEMENI 22.05-21.06: Va asteapta o saptamana in care aveti tendinta sa va acuzati partenerul de infidelitate si asta ar putea da nastere unor neintelegeri si situatii confuze. Mai bine ocupati-va putin de cariera deoarece orice lucru nou veti invata va poate fi de ajutor pentru viitor.

RAC 22.06-21.07: Sunteti nevoiti sa va indreptati atentia asupra membrilor familiei si sa fiti convinsi ca vorbiti pe intelesul tuturor. Nu ar trebui sa va luati responsabilitati suplimentare si mai ales cele care va fac sa va simtiti tensionati. Prea multa graba nu duce decat la epuizare.

LEU 22.07-22.08: Se pare ca aveti ceva probleme cu comunicarea. Partenerul dumneavoastra de viata va roaga sa faceti ceva cheltuieli suplimentare si destul de costisitoare. Sprijiniti-l cu toate eforturile pentru ca favorurile vi se vor intoarce inzecit.

FECIOARA 23.08-22.09: Viata de familie, in ultima vreme, a fost ceva cam tulbure. Daca veti intelege adevaratele motive ale neplacerilor, sigur se asterne linistea peste casa dumneavoastra. In weekend prietenii vor sa va faca o vizita surpriza.

BALANTA 23.09-22.10: Promisiunile din partea superiorilor dumneavoastra incep sa se materializeze. Fie ca se vor concretiza material sau cu o promovare, nimic nu va mai umbreste fericirea. La sfarsit de saptamana cateva rude de departe va dau si ele vesti bune. Savurati-le in tihna si impartasiti-le celor dragi.

SCORPION 23.10-21.11: Saptamana incepe cu un start lent si lipsit de evenimente. Joi, insa, se schimba ritmul si sunteti obligati sa accelerati un pic evenimentele. Profitati de ajutorul dat de persoanele influente si incheiati proiectele restante.

SAGETATOR 22.11-21.12: A sosit timpul sa va ocupati de persoana draga de langa dumneavoastra. Continuati stradania imbunatatirii relatiei cu aceasta si rezultatele vor fi pe masura. Aveti grija si de punerea in practica a ideilor creative. Cineva sigur va apreciaza!

CAPRICORN 22.12-19.01: Hobby-ul pe care l-ati adoptat in ultima perioada pare a fi cam costisitor. Daca vreti cu adevarat sa va satisfaceti si cele mai infime placeri, nu-l abandonati. Vine si vremea recompenselor pentru fidelitate. Cred ca stiti bine la ce ma refer...

VARSATOR 20.01-18.02: Dragostea sigur joaca un rol important in aceste zile. Cuplurile casatorite gasesc un motiv serios pentru a se bucura impreuna. Pentru unii nativi saptamana va fi plina de actiune si spontaneitate. Nu vreti sa lasati nimic nepus la punct din ceea ce aveti pe lista. Cu un pic de efort, chiar le veti realiza.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta perioada va trebui sa fiti atenti la performantele de la locul de munca. Superiorii dumneavoastra par sa astepte mult mai multe realizari. Cu o munca sustinuta puteti sa-i impresionati. Cei de acasa va simt mai stresati ca de obicei si va sustin.