It.bzi.ro : Ce se intampla in 60 de secunde pe internet?

Intr-un singur minut au loc milioane de cautari pe Google, zeci de ore de vizionari pe YouTube si sute de mii de tweet-uri.

A masura timpul pare suficient de usor, avem ceasuri atomice si mai mult decat atat. Pentru a masura consumul de internet pe intreg globul pamantesc este nevoie de mai mult, ca sa nu mai vorbim despre ce se intampla intr-un singur minue de folosire a internetului pe Terra.

Un grafic produs de compania Qmee arata foarte clar felul in care populatia internetului se foloseste de retele care fac ca orice informatie sa fie la o simpla tasta a unui computer sau a unui telefon. 72 de ore de vizionare a materialelor publicate pe YouTube, mai bine de 2 milioane de cautari pe motorul Google si peste 270.000 de postari pe Twitter se intampla in fiecare minut pe internet.

Studiul este cu atat mai interesant cu cat arata ca exista mai bine de 1,4 milioane de minute de conversatii pe Skype, 15 mii de cantece descarcate de pe iTunes si peste 340 de noi postari pe bloguri. In acelasi minut, apar 104.000 de fotografii pe Instagram, in timp ce, curios, dispar 108.000 de marturii foto, scrie yoda.ro.