GSP: DUNAREA CALARASI - FCSB 1-1 /Ambulanta pe teren, scandal intre Alexa si Hategan si lovitura de pedeapsa neacordata! Toate s-au intamplat intr-o faza
FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. Alin Dobrosavlevici, fundasul gazdelor, s-a ciocnit cu Cristi Balgradean in careul FCSB, pe finalul meciului, si a avut nevoie de interventia medicilor. Dobrosavlevici se afla la spital, dar e in afara oricarui pericol. Doctorii i-au efecutat toate analizele, iar starea lui este una buna. Fundasul calarasenilor are o inflamatie in zona rinichilor, dar va fi externat in cursul acestei seri. Dobrosavlevici a fost transportat la spital, unde a efectuat o ecografie. In urma primelor analize a rezultat o trauma renala. Medicul Dunarii Calarasi si asistentul de pe Ambulanta, cel care trebuia sa il transporte pe fundas la spital, au avut un schimb dur de replici. Omul din staff-ul formatiei de Liga 1 a reclamat ca nu au sosit mai repede pe teren. Oamenii de pe Ambulanta s-au scuzat, explicand ca nu aveau permisiunea nimanui.

PENALTY PENTRU DUNAREA

Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu a afirmat ca interventia lui Balgradean asupra lui Dobrosavlevici a fost una incorecta si ca Ovidiu Hategan ar fi trebuit sa acorde lovitura de la 11 metri.
- Portarul are un singur privilegiu, acela de a juca mingea cu mana. Nu poate lovi adversarul, a opinat Craciunescu.

ALEXA, ELIMINAT

Dan Alexa a fost eliminat in finalul partidei, pentru proteste vehemente. Arbitrul infruntarii a lasat jocul sa mearga dupa presupusul fault al lui Balgradean, FCSB fiind la un pas sa marcheze prin Gnohere. Alexa a avut o iesire nervoasa, aruncand cu o sticla de pamant.

NOTA REDACTIEI ESTIRI

Daca arbitrul ar fi fost corect si ar fi acordat penaltiul care se impunea, conform regulamentului, Dunarea Calarasi ar fi putut castiga meciul cu FCSB si astfel ar fi acumulat 3 punte, vitale pentru evitarea retrogradarii. Dan Alexa a pregatit perfect meciul cu FCSB, din punct de vedere tactic. Mai sunt totusi sperante pentru ca Dunarea Calarasi sa ramana in Liga 1!