Antena 3 - Mircea Badea: Romania va vedea si va participa la un protest. Basescu sa-si ia elicopter
Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul interventiei sale la "Sinteza Zilei", despre plimbarea de la Cotroceni, incidentul care a avut loc inainte de aceasta, dar si despre o serie de dezvaluiri de senzatie care vor fi facute in perioada urmatoare.
"Votul e ultima mea problema. S-a tot votat, s-a promis, si? Observ ca exista o intreaga propaganda dezlantuita intr-un mod dement, de-a dreptul boala mintala. Cand am vorbit de duduia de la B1 care a fost lovita cu piciorul, cum am aflat, am zis, o fapta oribila. Poate se mai bat unii si acum prin zona, nu sunt acolo, ce legatura am? Daca am fi fost acolo nu s-ar fi intamplat. Incidentul este ingrozitor , dar nu are nicio legatura cu noi. Vreau sa-i asigur pe aia de la propaganda ca aia de la Cotroceni a fost chiar o plimbare. Le promit ca vor vedea un protest. Diferenta e enorma. Protestul o sa cutremure Romania. Vor vedea in priza directa care este diferenta dintre protest si plimbare. Daca tot sunt atat de imaculati, aceste fiinte gingase, hai sa ne amintim ca Traian Basescu a lovit cu pumnul in gura un copil. Atunci, nenorocitii astia nu stiau cum sa ne spuna ca nu e adevarat, ca nu e asa. Daca am fi ticalosi ca ei, vazand episodul cu duduia, am putea spune cinici, poate a zis ceva jurnalista, poate a injurat. Mie nu mi-e frica de parnaie. Tot sistemul asta abject nu are ce sa-mi faca. Ma doare-n cot de parnaia voastra. Romania va vedea si va participa la un protest. Basescu sa-si ia elicopter, Bine, are, dar sa fie sigur ca-i merge" a spus Mircea Badea.
Realizatorul Antena 3 a spus ca in viitorul apropiat va prezenta imagini care vor avea un ecou mai mare decat cele care il au in prim-plan pe Mircea Basescu.
"Eu mi-am zis asa, daca vine ursul agresiv peste mine si ma ataca, in orice caz n-o sa mor ca fraierul. Clar ii fac si eu ceva. Vor vedea imagini mult mai tari decat cele cu Mircea Basescu. Ii asigur ca exista. Este vorba despre unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, sustine financiar aproape un sfert din uriasul aparat de propaganda basista. Sustine financiar, la vedere, oameni din jurul lui Traian Basescu. Cum ar fi consilieri prezidentiali in functie. Repet, la vedere, nu vorbesc din ce am auzit, din ce mi s-a parut. In zilele viitoare, curand, oamenii din Romania vor vedea imagini chiar mai ingrozitoare decat cele cu Mircea Basescu care a luat morman" a mai spus Mircea Badea.