Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania. Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. Anchetatorii nu reusesc inca sa explice cum s-a produs tristul eveniment. Iata ipotezele!

Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord

Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu. Anchetatorii inca nu-si explica ce s-a intamplat. Creatorul de morda a plecat tarziu in noapte din stațiunea Mamaia, unde fusese la un festival, spre o destinație care nu ii era cunoscuta, potrivit ultimului sau SMS. Acesta a trecut prin stațiunea Corbu, iar, inainte de localitatea Sacele, a parasit drumul. Terenul dificil ar fi trebuit sa-l faca sa franeze, insa designerul a intrat cu toata viteza intr-o zona accidentata. Urmele de la locul accidentului arata ca masina a fost proiectata in aer, a rupt copacii si s-a rostogolit de mai multe ori. Razvan Ciobanu a fost gasit decedat, in afara automobilului, de cateva ore bune, in momentul in care echipele de salvatori au ajuns la locul accidentului. Iuliana Doroftei, o prietena, a marturisit care au fost ultimele clipe cu designerul.
- A venit la mine, m-a luat in brate, m-a pupat, eu la fel. Mi-a spus ca a venit la festival, nu ii place foarte tare la festival si ca abia asteapta sa se intoarca la Bucuresti, a spus ea.

Ipoteze

1. Sinucidere

Din ultimul mesaj mesaj publicat pe facebook, Razvan parea extenuant atat din cauza programului incarcat, cat si din cauza petrecerilor nesfarsite.
- Hai ca in ritmul asta ajung si la #hanuldrumetului #, am inceput la #loft la #shade, imi trag sufletul si om mai vedea, a scris Razvan Ciobanu.
- Mie nu mi se parea genul de om care sa faca asa ceva. Dependentele cu care se lupta au dus la un accident de genul acesta, a spus Catinca Roman.

2. Infarct sau atac vascular cerebral

Exista si varianta in care creatorul de moda ar fi putut suferi un atac de cord sau un atac vascular cerebral (opinie exprimata de celebrul pilot de curse Titi Aur). Masina condusa de Razvan Ciobanu a mai parcurs aproape 700 de metri pe drum denivelat dupa ce a parasit soseaua. Daca Razvan Ciobanu ar fi adormit la volan, zdruncinaturile l-ar fi putut trezi si, din reflex, ar fi actionat frana. Nu s-a intamplat asta. Si atunci, evident, poate fi luata in calcul si ipoteza unui accident vascular cerebral sau infarct suferit de Razvan Ciobanu. Designerul a fost gasit de echipajul Politiie Rutiere in afara autoturismului, ceea ce indica faptul ca acesta nu a purtat centura de siguranta.

3. Crima

Medicii legisti vor spune daca este vorba de o posibila crima.
- Masina in fata e aproape intacta, grilele si bara, in timp ce in spate e facuta varza. Cu ce a intrat in copaci? Cu spatele sau cu fata? Pe de alta parte, genul asta de impact, cu rostogolire genereaza intr-adevar proiectare, a spus Luis Lazarus, conform Stirile Kanal D.