HotNews.ro informeaza: Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. Nu sunt drumuri blocate. De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare: Carla Dinu)
Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges. Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Iata mai jos principalele evenimente ale zilei:

9:35 Circulatia rutiera pe DN 1 (E60), intre localitatile Ciucea si Poieni din judetul Cluj, si pe DN 1J, intre Garbau si Capusu Mare, a fost oprita joi, la ora 09,00, in urma prabusirii unor copaci pe carosabil din cauza vantului puternic, potrivit unei informari a Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politie Romane, scrie Agerpres.bLa aceasta ora, autoritatile clujene lucreaza la taierea si indepartarea copacilor, pentru ca traficul rutier sa fie reluat in cel mai scurt timp.

9:05 Porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea si Mangalia, inchise, miercuri seara, din cauza vantului puternic, au fost redeschise in cursul diminetii de joi. Portul Midia ramane in continuare inchis din cauza vantului puternic, potrivit news.ro.vCentrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 7:30, in judetul Constanta, au fost redeschise porturile Constanta-Nord, Constanta-Sud si Mangalia, care fusesera inchise miercuri seara, din cauza vantului puternic.

------------------------------

In judetul Hunedoara, circulatia feroviara pe sectia CF 202 Petrosani - Simeria s-a reluat. Din pricina caderii unui arbore pe linia de cale ferata (ca urmare a vantului puternic), traficul fusese oprit intre statiile Banita si Crivadia. Din acest motiv, trei trenuri de persoane au acumulat intarzieri (IR 1835 Bucuresti - Cluj-Napoca, 143 de minute; IR 1822 Arad - Constanta, 151 de minute; Regio 2023 Targu Jiu - Simeria, 40 de minute).