GAITELE
GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE
7 si 8 septembrie 2020, ora 20:30
Va invitam la un spectacol in care puteti vedea, ca printr-o lentila deformata, cum suntem, cum traim, cum iubim si mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul). Poate va veti amuza, poate va veti speria, poate chiar veti acuza, dar sigur va veti distra! Veti rade in hohote de personaje grotesti, de situatii hilare, de relatii absurde. Veti descoperi in Gaitele noastre niste vampiri deghizati in fiinte umane, in care s-ar putea sa recunoasteti pe cineva cunoscut, dintr-o oglinda in care priviti zilnic.

Distributie:
- Maia MORGENSTERN - Aneta Duduleanu
- Carmen TANASE - Zoia
- Adriana TRANDAFIR - Fraulen
- Virginia ROGIN - Lena
- Manuela HARABOR / Ioana ANCEA - Colette Duduleanu
- Tudor ISTODOR - Mircea Aldea
- Diana CAVALLIOTI - Wanda Serafim
- Gabriel FATU - Ianache Duduleanu
- Doina TEODORU / Andreea CHIRITESCU - Margareta Aldea
- Ionut CIOCIA - Georges Duduleanu
- Cosmina DOBROTA / Mariangela COLDEA - Zamfira
- Costume : Ioana COLCEAG si Geanina PUNKOSTI
- Scenografie: Imelda MANU
- Regia: Gelu COLCEAG
- Lumini: George JIPA

Va aducem la cunostinta si un set de reguli pe care spectatorii trebuie sa le respecte, privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-COV2:
- Purtarea mastii (medicala/nonmedicala) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul.
Atentie! Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua un triaj observational si de a nu permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).
- Termoscanarea de catre personalul organizatoric. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea acces la spectacole.
- Respectarea distantarii de minimum 1,5 m intre persoane . Va rugam, in acest sens, sa ocupati locurile pe care le-ati primit la achizitionarea biletelor.
- Va recomandam sa ajungeti la sala de spectacol cu aproximativ jumatate de ora inainte de ora de incepere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii si a biletelor.
- Atentie! Spectatorii trebuie sa urmeze traseul desemnat special catre locurile procurate, respectand indicatiile organizatorului.
- Fiind un spatiu in aer liber, in situatia vremii nefavorabile, spectatorii vor avea doua optiuni: restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului.
- Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achizitionat.
- Achizitionarea biletului reprezinta acordul dumneavoastra pentru regulile enuntate anterior.

ATENTIE! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 500! (locurile de culoare gri existente pe schema salii reprezinta distantarea impusa de 1,5 m!)