ADDA lanseaza Stelele, o piesa dedicata celor care au suferit sau sufera din dragoste. Scrisa si interpretata in stilul unic al ADDEI, Stelele este un single sincer si emotionant, ce impartaseste povestea unui indragostit care simte atunci cand iubirea se risipeste, iar dintr-o lume colorata totul devine gri.
Am compus piesa Stelele de cand suntem in autoizolare. Ma bucur ca am avut inspiratie. Am facut o filmare la pian si am postat-o. In scurt timp am primit foarte multe mesaje sa o lansez. Asa ca de la distanta, m-am organizat cu gasca de la Baladda Records si am terminat piesa. Este o piesa sensibila care sper sa atinga oamenii si sa le transmita energie frumoasa in perioada asta dificila, povesteste artista.
Pentru linia melodica, ADDA a colaborat din nou cu ProducaDoru si Bogdan Marinescu.
In septembrie, artista a lansat intro-ul ce anunța primul album din cariera: Arta, Viata si Iubire. Au urmat apoi Ce am cu tine, Cum doare o inima, A fost odata ca-n povesti, Rasarit, Plang in hohote, Gradina, Daca, Lacrimi, o piesa inspirata din povestea nebuna de dragoste pe care ADDA o traieste alaturi de soțul ei, Femei, un statement muzical dedicat femeilor si Fals, o piesa despre granita fina dintre prietenie si minciuna.
Mai multe despre ADDA gasiti pe:
Instagram - https://www.instagram.com/addabaladda/
Facebook - https://www.facebook.com/addaofficialmusic
Youtube - https://www.youtube.com/user/addalecsandra/featured