Pe doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, o cunosc de cativa ani. Mai precis de la numeroasele si interesantele evenimente desfasurate in Showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii. Brandul Exotique va aniversa in aceasta toamna 16 ani de existenta.
Doamna Pusa Hack este o amfitrioana desavarsita, o femeie distinsa si eleganta, intotdeauna amabila si dornica de oferi informatii despre brandul Exotique.
- Exotique reprezinta arta de a imbina stiluri si culturi diferite. Alese cu grija si dragoste din intreaga Asie, noile piese de mobilier si decoratiuni aduc un plus de calmitate in caminul propriu. Exotique infrumuseteaza casele romanilor cu mobilier, decoratiuni si accesorii aduse de pe taramuri indepartate, exotice, orientale. Toate acestea vin cu incarcatura lor culturala si spirituala, astfel ca ele nu sunt simple obiecte de decorat casa, ci obiecte deosebite, chiar piese de colectie si unicate valoroase - afirma doamna Pusa Hack.
Doamna Pusa Hack mi-a povestit cum i-a venit ideea de a incepe sa aduca si sa vanda mobilier de calitate din Orient, precum si de a construi un brand puternic. La un moment dat, doamna Pusa Hack a observat ca pe piata din Romania lipseau cu desavarsire astfel de lucruri. Calatorind mult in tari din Asia si traind timp de cativa ani in Dubai, doamna Pusa Hack s-a indragostit pur si simplu de piesele de basm care decorau casele de acolo. A avut apoi posibilitatea de a cunoaste oameni care creau sau restaurau mobilier de calitate, din esente de lemn rare. Frumusetea, calitatea si originalitatea acestor piese lucrate cu minutiozitate au determinat-o sa incerce sa le propuna si romanilor.
Timpul i-a dat dreptate doamnei Pusa Hack. De peste 15 ani, Exotique are in portofoliul de produse obiecte si decoratiuni pentru casa din tari indepartate precum India, Thailanda, Vietnam, Indonesia, Insulele Java sau Bali. In fiecare an reinnoim colectiile, cautam obiecte artizanale de diferite dimensiuni si utilizari care nu numai ca sunt de cele mai multe ori piese unicat, oferind cumparatorilor posibilitatea de a achizitiona valori deosebite, ce pot fi transmise generatiilor urmatoare. Arta mestesugareasca imbina traditionalul acestor tari spectaculoase cu utilitatea moderna a pieselor, rezultatul fiind neasteptat, unic. Suntem constant in cautarea valorilor artizanilor si an de an selectam mobilier din lemn masiv din Asia si nu numai, lucrat manual cu finisaje deosebite metalice sau cu sticla. Piese variate, deseori vanate de colectionarii din intreaga lume, fac parte din patrimoniul artizanal universal pe care il aducem in Romania special pentru clientii care cunosc si cauta calitate si autenticitate.
Informatii utile sunt si pe site-ul Exotique. Aici gasiti informsatii despre cele mai noi obiecte de mobilier cum ar fi mese si masute de cafea, dulapuri, comode si cufere dar si elemente arhitecturale de exterior cum ar fi porti, ferestre, arcade si coloane. Fiecare piesa reprezinta ore infinite de lucru manual, de grija si atentie asupra multor detalii, care sunt puse in valoare estetica de catre designerii de interior cu rezultate uimitoare. Interioarele ce folosesc aceste piese de mobilier atrag prin farmecul natural al lemnului de tec, taiat pe alocuri de insertii metalice ce dau mobilierului, pe langa aroma rustica, un aspect medieval aparte. Rezistenta mobilierului Indian din lemn masiv il face foarte cautat pe toate pietele de profil din lume. Exista o gama bogata de mobiier pentru:
- CAMERE DE ZI - masute pentru cafea, comode si console, rafturi, cufere, tabureti.
- DORMITOR: paturi, dulapuri, noptiere, bancute .
- DINING: scaune, mese, bufete.
Exotique ofera consiliere gratuita de la redecorarea unei camere pana la amenajarea intregii case. De asemenea, Exotique asigura ambalarea deosebita a fiecarui obiect dar si livrarea in conditii optime catre fiecare cumparator. Transportul este gratuit pentru valori mai mari de 500,00 ron in Romania. In aceasta vara, la Exotique sunt promotii la canapele, coltare si fotolii.